Raubíř Ralf ve dvojce rozbije internet

Raubíř Ralf ve dvojce rozbije internet | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Také byl zveřejněný nový plakát, krom tradiční verze také v zábavné pohyblivé podobě.

Disney zveřejnil nový plakát k očekávanému animáku Raubíř Ralf a internet, takže máme ideální příležitost se tomuhle počinu pořádně podívat na zoubek. První film se objevil v roce 2012 a byl tehdy dalším potvrzením, že zatímco Pixar stagnuje, Disneyho interní animovaná divize nabírá na síle. V prvním filmu jsme se seznámili s Raubířem Ralfem, videoherním padouchem, který už nechtěl být nenáviděným zlounem a málem u toho zničil celou hernu. Jak už název napovídá, v pokračování se podívá ještě dál.

Děj se odehrává šest let po událostech prvního filmu (taková doba uplynula i ve skutečném světě) a Ralf a Vanellope von Schweetz se v něm vydávají z videoherního království na internet, aby tam našli náhradní díl pro její porouchanou hru Sugar Rush. Po cestě jim pomáhají nejrůznější obyvatelé internetu, v čele s Yesss, což je vrchní vyhledávací algoritmus stránky Buzztube, která udává módní trendy. Můžeme očekávat, že Ralf po cestě zase něco zpacká, protože v originále se snímek jmenuje Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2. Na diváky pak čeká řada nejrůznějších easter-eggů – konkrétně bychom měli potkat postavy ze Star Wars, z Marvelu, Disneyho princezny nebo Stana Leeho.

V ústředních rolích se vracejí John C. Reilly a Sarah Silverman, Yesss namluvila Taraji P. Henson. Dále hrají Kristen Bell, Alan Tudyk, Idina Menzel, Auli'i Cravalho, Anthony Daniels, James Corden, Ming-Na Wen nebo Jane Lynch. Režírují Rich Moore a Phil Johnston. Pro Phila, který je zároveň scenáristou filmu, je to režisérská prvotina, Rich režíroval už prvního Ralfa a Zootropolis (na kterých Phil jako scenárista pracoval také). Z propagačních materiálů jsme se dočkali jen zmiňovaného plakátu a prvního screenshotu, který připomíná trochu V hlavě a trochu Emoji Movie, tak snad se bude Raubíř Ralf 2 inspirovat jen prvním jmenovaným. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 22.11. 2018.

Galerie: 3

Raubíř Ralf ve dvojce rozbije internet | Fandíme filmu Raubíř Ralf ve dvojce rozbije internet | Fandíme filmu Raubíř Ralf ve dvojce rozbije internet | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest