X-Force: Natáčení začne letos na podzim. Kdo budou členové?

X-Force: Natáčení začne letos na podzim. Kdo budou členové? | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Kteří staří známí se chopí ústředních úloh v nové x-menovské týmovce a kdy přesně se bude točit.

Letos v květnu uvidíme druhý díl Deadpoola, ve kterém se kromě Cablea či Domino objeví také tým X-Force. Ten jsme měli možnost letmo zahlédnout v traileru a je pravděpodobné, že mu v Deadpoolovi 2 bude náležet určitá porce pozornosti před tím, než bude uveden ve vlastním filmu. Ten bude režírovat Drew Goddard (scénář k filmům Marťan, Světová válka Z), podle scénáře Joe Carnahana, a uveden do kin by měl být příští rok.

Podle informací Production Weekly (informativní server pro hollywoodské profesionály) se má začít natáčet již letos na podzim, přesněji v září. Svoje role by si měli ve filmu zopakovat Ryan Reynolds jako Deadpool a Josh Brolin jako Cable. Do týmu X-Force by dále měl patřit Terry Crews, u něhož se spekuluje, že hraje postavu v komiksech známou jako G.W. Bridge, což je žoldák a člen skupiny Six Pack, a dále také interdimenzionální cestovatel a mistr bojových umění Shatterstar, jehož účast potvrdil představitel Colossuse Stefan Kapičić.

O dalších členech týmu se zatím pouze spekuluje. V záběru na tým z traileru je vidět ještě jedna postava, u které by se mohlo jednat o mutanta Zeitgeista. Datum premiéry zatím není upřesněné, film však dost možná uvidíme v letním termínu jako druhý film ze světa X-Menů po New Mutants.

Zdroje: THR, Digital Spy

Deadpool 2

18.05.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 3

X-Force: Natáčení začne letos na podzim. Kdo budou členové? | Fandíme filmu X-Force: Natáčení začne letos na podzim. Kdo budou členové? | Fandíme filmu X-Force: Natáčení začne letos na podzim. Kdo budou členové? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest