Flashpoint: Další podrobnosti o postavách a natáčení

Flashpoint: Další podrobnosti o postavách a natáčení | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 5 obrázků
Kdy by se mohla sólovka Flashe začít točit a kdo by se mohl objevit?

Jedním z chystaných filmů od DC je i Flashpoint, o němž jsme nedávno psali, že je spolu s Batgirl pro studio prioritou, po momentálně natáčeném Shazamovi a Wonder Woman 2. Film po několika peripetiích na režisérském postu konečně snad našel tvůrce, kteří se o něj postarají, a server The Hashtag Show nyní přináší několik informací, které nicméně pocházejí ještě z doby před začátkem jednání s režiséry Francisem Daleyem a Jonathanem Goldsteinem, takže se situace ve finále ještě může změnit.

Informace podle serveru pochází od „starého a ověřeného zdroje“, a uvádí, že rozpočet filmu by se měl pohybovat kolem 100 milionů dolarů, což je částka podobná té, za kterou se točil například Logan, rozhodně nejde o typický mega rozpočet, jaké komiksové filmy obvykle mívají. Začátek natáčení by měl proběhnout v Londýně někdy na začátku druhé poloviny letošního roku (pravděpodobně v červenci) s tím, že do kin snímek poputuje v roce 2020. Film si údajně vyžádá delší postprodukci, aby byla superrychlost Barryho Allena (Ezra Miller) přivedena dokonale k životu vzhledem k tomu, že jeho pohyby patřily mezi kritizované záležitosti Justice League, jako ovšem bylo CGI filmu obecně.

Očekává se, že ve filmu uvidíme zlou verzi Wonder Woman, a alternativní verze ostatních členů Justice League. Podle THS ve filmu uvidíme několik různých klasických Flashových protivníků. Objevit by se měl Eobard Thawne aka Reverse Flash či Caitlin Snow, která by se v průběhu mohla a nemusela proměnit ve svoji zlou alternativu Killer Frost. Jako hlavní záporák by se měl ukázat Dr. Arthur Light aka Doctor Light, a pak také Leonard Snart / Captain Cold a Mick Rory / Heatwave, kteří by „měli věci hlavnímu hrdinovi zkomplikovat“.

Zajímavé je to, že by hlavním protivníkem Barryho Allena měl být Doctor Light, nikoliv Reverse Flash jako v komiksové předloze. Light je po rebootu New 52 členem ARGUSu, a dokáže manipulovat se světelnými částicemi. Zopakovat svoje role by si ve Flashpointu mohli také Ray Fisher / Cyborg, Billy Crudup / Henry Allen, Barryho otec, a Kiersey Clemons jako Iris West. Tak jako tak se jedná o informace, které byly aktuální před nástupem nových režisérů. Ti si jistě budou chtít scénář a obecně film přizpůsobit svým nápadům, cokoliv z výše uvedeného tak jsou zatím pouhé spekulace.

V komiksech je Flashpoint klíčová událost, během které Barry Allen (Ezra Miller) cestuje zpět v čase, aby zachránil svou dávno mrtvou matku. Jeho zásah ale vyvolá efekt motýlích křídel, a když se vrátí do přítomnosti opravdu hodně je toho ve světě superhrdinů jinak. Je pak právě na něm, aby dal věci opět do pořádku. Ve filmové podobě se prozatím neoficiálně šušká o tom, že by se ve filmu měla objevit Wonder Woman, potenciálně alternativní Batman – Thomas Wayne.

Zdroj: The Hashtag Show

Shazam!

05.04.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 6

Flashpoint: Další podrobnosti o postavách a natáčení | Fandíme filmu Flashpoint: Další podrobnosti o postavách a natáčení | Fandíme filmu Flashpoint: Další podrobnosti o postavách a natáčení | Fandíme filmu Flashpoint: Další podrobnosti o postavách a natáčení | Fandíme filmu Flashpoint: Další podrobnosti o postavách a natáčení | Fandíme filmu Flashpoint: Další podrobnosti o postavách a natáčení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest