Ant-Man & The Wasp budou úzce provázaní s Infinity War

Ant-Man & The Wasp budou úzce provázaní s Infinity War | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
K tomu nejnovější artworky a rozhovor s Markem Ruffalem.

Ant-Man & The Wasp působili vždycky v seznamu ohlášených filmů tak trochu zvláštně. Všechny dosavadní filmy vedou k Avengers: Infinity War. Po Avengers: Infinity War následují Avengers 4, kteří jsou společně s IW velkým vyvrcholení celé ságy. Mezi to jsou podivně vklíněné dva filmy Captain Marvel a právě Ant-Man & The Wasp. O Captain Marvel víme, že je to prequel, který se navíc odehrává z velké části ve vesmíru. Ale co Ant-Man dvojka?

Nejmenší marvelovka působí v návaznosti na tu největší tak nějak nepatřičně. Už první film souvisel se zbytkem světa Marvelu jen málo. Ukázaly se v něm některé známé postavy (Howard Stark, agentka Carter a Falcon), ale do budoucna dal Ant-Man světu Marvelu jen minimum. Agenti Hydry, kteří unikli s výzkumem Hanka Pyma se od té doby neukázali a Scott Lang sice byl součástí Civil War, ale víme, že v Infinity War on ani nikdo z jeho parťáků nebude. V Avengers 4 však ano. Co se tedy změní? Jak budou Ant-Man & The Wasp do toho všeho zapadat?

Režiséři Joe a Anthony Russoovi sice neprozradili moc, nicméně v rozhovoru uvedli, že z hlediska příběhu, pokud je nějaký film, který je důsledkem (nebo také přímým dodatkem – záleží, jak překládáte) Infinity War, je to právě Ant-Man & The Wasp. Film v sobě má nějaké důležité „všité elementy“, ale nic bližšího zatím nesmějí režiséři prozradit.

Samozřejmě, o konkrétnostech můžeme zatím jen spekulovat. Odehrávají se Ant-Man & The Wasp s Infinity War souběžně? Ovlivní důsledky Infinity War nějak přímo mravenčí film? Bude v Infinity War hrát roli mikrosvět, který je důležitou součástí Ant-Manových příběhů? To jsou otázky, na které zatím nemáme odpovědi, nicméně třeba právě proto na některé diváky působil první teaser na Ant-Man & The Wasp tak nijace – třeba film nabízí mnohem víc, než by se mohlo zdát, avšak propagační kampaň se nesmí v ničem skutečně šťavnatém podřeknout, dokud si Infinity War neodbude premiéru. Co myslíte?

Přikládáme pár artworků a rozhovor s Markem Ruffalem ze zákulisí Infinity War:

Marvel Cinematic Universe přináší Ant-Man and The Wasp, novou kapitolu příběhu o hrdinech s neuvěřitelnou schopností zmenšovat se. Po událostech Capataina Ameriky: Civil War se Scott Lang potýká s následky svých činů jako superhrdina i jako otec. Když se snaží najít rovnováhu mezi svým životem a Ant-Manovými odpovědnostmi, setkává se znovu s Hope van Dyne a doktorem Hankem Pymem, kteří pro něj mají novou naléhavou misi. Scott musí znovu obléknout kostým a naučit se bojovat po boku Wasp, zatímco se tým pokouší společně rozkrýt tajemství z minulosti.

V hlavních rolích se vracejí Paul Rudd jako Scott Lang, Evangeline Lilly jako Hope van Dyne, Michael Douglas jako Hank Pym, Judy Greer jako Maggie, Bobby Cannavale jako Paxton, Michael Peña jako Luis, David Dastmalchian jako Kurt a T.I. jako Dave. Nově je doplňují Michelle Pfeiffer jako Hope van Dyne, Laurence Fishburne jako Goliath, Walton Goggins jako Sonny Burch, Randall Park jako Jimmy Woo a Hannah John-Kamen jako Ghost. Režíruje Peyton Reed, scénář připravují společně s režisérem Paul Rudd, Adam McKay, Andrew Barrer a Gabriel Ferrari, kteří se všichni podíleli na scénáři k prvnímu filmu. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 5. 7. 2018. 

Zdroje: Slashfilm, Marvel Movie News

Ant-Man and the Wasp

06.07.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 6

Ant-Man & The Wasp budou úzce provázaní s Infinity War | Fandíme filmu Ant-Man & The Wasp budou úzce provázaní s Infinity War | Fandíme filmu Ant-Man & The Wasp budou úzce provázaní s Infinity War | Fandíme filmu Ant-Man & The Wasp budou úzce provázaní s Infinity War | Fandíme filmu Ant-Man & The Wasp budou úzce provázaní s Infinity War | Fandíme filmu Ant-Man & The Wasp budou úzce provázaní s Infinity War | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest