Five Night at Freddy’s: Další horor podle hry má režiséra

Five Night at Freddy’s: Další horor podle hry má režiséra | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Strašidelných plyšáků se ujme režisér Harryho Pottera.

Je to již 3 roky, kdy bylo oznámeno filmové zpracování populární indie hry Five Nights At Freddy’s z roku 2014, která se dočkala čtyř pokračování. Tehdy mělo projekt pod hlavičkou studio New Line Cinema, které patří pod Warner. Studio však nakonec ztratilo zájem a ohledně filmu bylo dlouho ticho, až nyní to vypadá, že se vše pohnulo kupředu. Celého projektu se ujmulo studio Blumhouse, které produkuje nízkorozpočtové horory jako Uteč či Očista, a nyní již víme i to, kdo se filmu ujme na postu režiséra.

Bude jím Chris Columbus, který nám dal první dva díly ságy o Harry Potterovi nebo např. Sám doma. Naposledy jsme od něj mohli vidět snímek Pixely z roku 2015. Columbus by měl film také produkovat spolu se šéfem Blumhouse Jasonem Blumem a tvůrcem hry Scottem Cawthonem. Zatím však nemáme podrobnosti o tom, kdy bychom film mohli vidět ani jakým směrem se tvůrci vydají. Hráli jste hru? A jakou má podle vás její zfilmování šanci na úspěch? Dejte vědět v komentářích.

Úkolem hráče je přečkat 7 nocí v Pizzerii Freddyho Fazbeara v roli nočního hlídače. Nachází se zde 5 animatroniků, kteří přes den baví návštěvníky pizzerie. V noci jsou však uvedeni do volného módu. Pokud Mika spatří, budou si myslet, že je nahý endoskeleton a chtějí ho nacpat do kostýmu Freddyho Fazbeara. Ten je plný mechanických součástek, které způsobí jeho smrt. Hra se odehrává v roce 1987 a od většiny současných her se liší tím, že se hráč nemůže pohybovat, pouze rozhlížet. Aby noc přečkal, musí kontrolovat pohyb animatroniků pomocí kamer. Kamery však mají mrtvý bod, který se nachází na stranách kanceláře. Akce jako svícení baterkou či uzavření mrtvých bodů však spotřebovávají energii, které má hráč jen omezené množství. 

Zdroj: Comicbookmovie

Sám doma

09.11.1990 | USA
Komedie, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 4

Five Night at Freddy’s: Další horor podle hry má režiséra | Fandíme filmu Five Night at Freddy’s: Další horor podle hry má režiséra | Fandíme filmu Five Night at Freddy’s: Další horor podle hry má režiséra | Fandíme filmu Five Night at Freddy’s: Další horor podle hry má režiséra | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest