Kung Fury: V celovečerní verzi fan-filmu zahrají Arnie či Fassbender

Kung Fury: V celovečerní verzi fan-filmu zahrají Arnie či Fassbender | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Komediální pocta kriminálním a kung-fu filmům se po crowdfundově zaplaceném kraťasu dočká také celovečerní verze.

Švédský režisér reklam David Sandberg se chtěl vždycky pustit do natáčení celovečerních filmů. Cestu do filmového byznysu si chtěl prošlapat vlastní cestou, a tak na Kickstarteru začal vybírat peníze na svoji prvotinu. Snímek se jmenoval Kung Fury, jednalo se o komediální poctu kung-fu a policejním filmům z 80. let minulého století. Nakonec se vybralo dost prostředků (630 tisíc dolarů) na to, aby Sanberg mohl natočit třicetiminutový krátký film v patřičně lo-fi kvalitě (nechyběly legrační efekty, rozmazaný obraz nebo škrábance, aby obraz budil dojem přehrávání opotřebované videokazety). Film byl promítaný na festivalech, uváděný v televizi, na Steamu i dalších platformách a primárně pak na Youtube, kde jej vidělo skoro 30 milionů diváků. Sami si jej můžete přehrát na konci článku.

Podstatné je nicméně to, že si film vysloužil takovou pozornost, že se Sanbergovi podařilo získat podporu pro natáčení regulérního celovečerního filmu. Za snímek se postavily společnosti B-Reel Films a především KatzSmith Productions, což je společnost, která se může pochlubit loňským hororovým hitem To a její součástí je Seth Grahame-Smith, úspěšný hollywoodský scenárista a producent (Abraham Lincoln: Lovec upírů, To, Temné stíny, Pýcha, předsudek a zombie, Lego Batman film, nerealizovaný The Flash…), který je zároveň jedním z producentů chystaného Kung Fury.

Co je však na chystaném snímku nejzajímavější, je jeho pozoruhodné obsazení. Počítá se s návratem Davida Hasselhoffa, který měl cameo v prvním filmu, překvapivě se připojil na oscara nominovaný Michael Fassbender a nejnověji také Arnold Schwarzenegger, který je naopak v poslední době v různých parodiích a poctám osmdesátým letům jako doma. Fassbender si zahraje „nejlepšího zatraceného poldu všech dob“, Kung Furyho. Ten založil jednotku známou jako „Thundercops“ (něco jako „Hrompoldové“) a s její pomocí je připravený zastavit Adolfa Hitlera. Natáčet se má letos v létě a tady je oficiální synopse:

Píše se rok 1985, ten nejlepší rok vůbec. Pod dohledem Kung Furyho, nejlepšího zatraceného poldy všech dob, je Miami v bezpečí. Hrompoldové jsou ultimátní policejní sbor, jehož členové byli sesbíraní napříč celou historií, aby porazili zločinného Kung Führera, Adolfa Hitlera. Po tom, co jeden z členů Hrompoldů tragicky zahyne, je jednotka rozpuštěna, ale ze stínů se vynoří tajuplný padouch, aby Führerovi pomohl v jeho hledání ultimátní zbraně. Kung Fury musí cestovat napříč prostorem i časem, aby zachránil své přátelé, ochránil prestižní miamskou Kung Fu akademii a porazil zlo jednou provždy.

Zdroj: Collider

Kung Fury

28.05.2015 | Švédsko
Akční, Komedie, Sci-Fi, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 6

Kung Fury: V celovečerní verzi fan-filmu zahrají Arnie či Fassbender | Fandíme filmu Kung Fury: V celovečerní verzi fan-filmu zahrají Arnie či Fassbender | Fandíme filmu Kung Fury: V celovečerní verzi fan-filmu zahrají Arnie či Fassbender | Fandíme filmu Kung Fury: V celovečerní verzi fan-filmu zahrají Arnie či Fassbender | Fandíme filmu Kung Fury: V celovečerní verzi fan-filmu zahrají Arnie či Fassbender | Fandíme filmu Kung Fury: V celovečerní verzi fan-filmu zahrají Arnie či Fassbender | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest