The Predator a Alita mění datum premiéry

The Predator a Alita mění datum premiéry | Fandíme filmu
20th Century Fox
Zobrazit další 4 obrázky
Případ Hercula Poirota nazvaný Smrt na Nilu má datum zbrusu nové, stejně jako animák Foster.

Studio Fox si zahrálo škatulata s daty premiér. Alita: Bojový anděl měla jít do kin původně v červenci 2018, místo toho ji studio Fox odsunulo na 21.12. 2018 (u nás nejspíš o den později). Nevíme, zda se studiu termín zdá zkrátka výhodnější anebo si náročná postprodukce vyžádala víc času. Tohle datum je v tuhle chvíli naprosto šílené, protože v ten samý den mají jít do kin také Aquaman, Bumblebee a Holmes & Watson, takže předpokládáme, že někdo uhne.

O několik dní se posouvá také The Predator Shanea Blacka. Ten měl být uveden 3. 8., místo toho má premiéru stanovenou na 14. 9. 2018. Opět můžete očekávat, že přesun lokální premiéry bude následovat. Konkurence v daný den je nízká, 3. srpna naopak má jít do kin Equalizer 2, který cílí na stejné publikum (a o týden později mají dorazit The Meg a Scarface, což je podobná písnička). Září by měl mít The Predator podstatně klidnější, na druhou stranu to dlouhodobě není období, kdy by studia nasazovala preferenční projekty, ve které mají důvěru, tak snad se nemusíme začít nějak obávat.

Úplně nové datum premiéry pak dostala Smrt na Nilu, tedy pokračování Vraždy v Orient expresu, alias další případ Hercula Poirota. Snímek bude uveden 8. 11. 2019, kdy má dorazit do kin také 25. James Bond. Druhou novou premiérou je Foster, animák produkční společnosti Blue Sky Studios, který 20th Century Fox uvede 5. 3. 2021.

Alita: Battle Angel vychází ze stejnojmenné mangy a animovaného seriálu. Odehrává se v postapokalyptickém 26. století, ve kterém kybernetický doktor objeví na skládce poničeného ženského kyborga. Opravená dívka si nepamatuje vůbec nic, kromě výcviku smrtícího bojového umění. Stává se lovkyní odměn a likviduje nebezpečné kriminálníky. V rámci akčního příběhu bude mladá žena objevovat sebe sama a možná i najde lásku. V hlavní roli Rosa Salazar, dále hrají Christoph Waltz a Jackie Earle Haley. Režíruje Robert Rodriguez, scénář napsali James Cameron a Laeta Kalogridis. Datum premiéry je stanoveno na 20.7. 2018.

Nový Predátor by neměl sérii restartovat, ale nějakým způsobem má navázat na dosavadní filmy a mytologii. V hlavních rolích se mají objevit Boyd Holbrook, Sterling K. Brown, Keegan-Michael Key, Trevante Rhodes a Olivia Munn. Vedle Freda Dekkera scénář psal také Shane Black, který by měl také režírovat. Datum premiéry je stanoveno na 3.8. 2018. Podrobnější informace o ději najdete ve starším článku.

Smrt na Nilu je další z řady populárních románů Agathy Christie. V lecčem přitom připomíná právě Vraždu v Orient expresu. Opět jsme v dopravním prostředku, tedy v uzavřeném prostředí. Opět ve společnosti smetánky, která se vzájemně zná. Opět je z příběhu cítit exotika. Románová předloha poprvé vyšla v roce 1937. Režírovat má znovu Kenneth Branagh, podle scénáře Michaela Greena. Branagh se vrátí v roli Poirota.

Foster

Velká Británie
Komedie, Drama, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 5

The Predator a Alita mění datum premiéry | Fandíme filmu The Predator a Alita mění datum premiéry | Fandíme filmu The Predator a Alita mění datum premiéry | Fandíme filmu The Predator a Alita mění datum premiéry | Fandíme filmu The Predator a Alita mění datum premiéry | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest