Deadpool 2 představuje tým X-Force. Seznamte se

Deadpool 2 představuje tým X-Force. Seznamte se | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 3 obrázky
K tomu nová verze traileru. Celý snímek má být větší oproti jedničce, asi jako když porovnáváte Vetřelce s Vetřelci.

Nedávno uvedený trailer na Deadpoola 2 sice pořád ještě neodhalil oficiální název filmu, ale zato ukázal jiné velké překvapení. Ve filmu se objeví X-Force nebo alespoň nějaký její zárodek. X-Force je jedním z mnoha x-menovských týmů, tenhle konkrétně je vysílaný na špinavé operace, komiksy s ním jsou poněkud drsnější a dočká se samostatného celovečerního filmu, který by měl zapadat do Deadpoolova koutu x-menovského světa.

Tým se trailerem vlastně jenom mihne, když jej vidíme v otevřených nákladových dveřích letadla. V centru pozornosti stojí sám Deadpool (Ryan Reynolds), úplně vlevo je samozřejmě Zazie Beetz jako Domino. Kdo je ale ten zbytek? Úplně vpravo stojí Terry Crews, známý především z Expendables, seriálu Brooklyn Nine-Nine a reklam na Old Spice. Potvrdil to i Stefan Kapičić, který hraje ve filmu X-Mena Colossa. Toho mimochodem můžete vidět v alternativní verzi traileru, kterou najdete na konci článku.

Zatím není jasné, koho Crews hraje, ale fanoušci se ve svých spekulacích nejčastěji přiklánějí k tomu, že je to George Washington Bridge. V komiksech je to bývalý člen skupiny Six Pack, který se později stal vůdcem S.H.I.E.L.D.u. Někdy je Deadpoolovým spojencem, jindy spolu ti dva nemohou najít společnou řeč. V komiksech byl jednou pověřený polapením Cablea (Josh Brolin), když to vypadalo, že vraždí agenty SHIELDu, tak třeba podobnou dějovou linku můžeme očekávat i ve filmu – přeci jen to vypadá, že Deadpoolův tým stojí proti Cableovi. Nemá žádné nadlidské schopnosti, ale je to nesmírně zkušený bojovník.

Dále Kapičić v rozhovoru zmínil, že za Crewsem vidíe Shatterstara. To je v komiksech jeden z původních členů X-Force a je to postava se složitým původem, který zahrnuje genetické inženýrství, časový paradox a paralelní dimenzi. Používá meče, skrz které posílá rázové vlny a dokáže se teleportovat. Lewis Tan (Into the Badlands, Iron Fist) na Twitteru napsal, že nedávno spolupracoval s Terrym Crewsem, a tak se spekuluje o tom, že jej hraje právě on. Postava vlevo vzadu je nejtajemnější. Server Omega Underground spekuloval, že by herec mohl být Bill Skarsgård (To, Atomic Blonde). To likeoval Karan Soni, představitel Dopindera, jen aby rychle zase svůj like odebral. To působí docela podezřele, takže třeba je to vážně Skarsgård. Postava by údajně mohla být Zeigest, což je mutant, který zvrací kyselinu.

Po zveřejnění traileru něco málo veřejně řekl také Rob Liefeld. Ten uvedl, že trailer nevyšel při Super Bowlu schválně, protože ten den se všichni prali o pozornost, zatímco Deadpool 2 si pár dní počkal, a pak měl celý den v médiích pro sebe. Liefeld také dodal, že film bude oproti jedničce větší. Už při zveřejnění traileru jsme si říkali, že snímek nepůsobí tak malý, jak to autoři po premiéře jedničky slibovali. A teď Liefeld uvádí, že Deadpool byl jako Vetřelec a Deadpool 2 je jako Vetřelci – větší a s daleko větším množstvím akce.

Jako Deadpool se vrací Ryan Reynolds, dále hrají Josh Brolin, Morena Baccarin, T.J. Miller, Brianna Hildebrand, Stefan Kapacic, Leslie Uggama, Karan Soni, Zazie Beetz, Jack Kesy a Shioli Kutsuna. Režíruje David Leitch podle scénáře Rhetta Reese, Paula Wernicka a Drew Goddarda. Datum české premiéry je stanoveno na 28.6. 2018, datum slovenské na 31.5. 2018.

Zdroje: Lewis Tan, Heroic Hollywood, Omega Underground, Inverse, THR

Deadpool 2

18.05.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 4

Deadpool 2 představuje tým X-Force. Seznamte se | Fandíme filmu Deadpool 2 představuje tým X-Force. Seznamte se | Fandíme filmu Deadpool 2 představuje tým X-Force. Seznamte se | Fandíme filmu Deadpool 2 představuje tým X-Force. Seznamte se | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest