Skyscraper: Plakát s The Rockem je internetu pro smích

Skyscraper: Plakát s The Rockem je internetu pro smích | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Fyzika - šmyzika. Aneb nový Johnsonův akčňák okoukal krkolomné kousky od Rychle a zběsile.

Dwayne Johnson si libuje v bláznivých, přestřelených akčních filmech, které si dělají legraci ze svých hrdinů i situace. Chystaný Skyscraper si viditelně bude brát inspiraci ze série Rychle a zběsile a jejích akčních scén, které berou fyzikální zákony spíš jako takové přátelské doporučení, než jako závazný fakt. První trailer uvidíme až v neděli společně se Super Bowlem, zatím se k nám dostává naprosto šílený plakát, který naznačuje, že se Dwayne dostane během událostí filmu ven ze smrtícího mrakodrapu a bude se do něj snažit dostat zase zpátky. Jak sami můžete vidět v galerii, lidová tvořivost si už teď dělá na internetu z plakátu legraci.

Johnson hraje bývalého šéfa týmu FBI na záchranu rukojmí a bývalého válečného veterána Willa Forda. Jeho současným zaměstnáním je kontrola bezpečnosti mrakodrapů. Během zakázky v Číně je najednou nejvyšší a nejbezpečnější budova světa v plamenech a on je falešně označený jako viník. Stává se z něj uprchlík, který musí najít skutečné viníky, očistit své jméno a zachránit svoji rodinu, která je uvězněná v mrakodrapu v patrech nad požárem.

 

Dále hrají Neve Campbell a Pablo Schreiber. Režíroval a scénář napsal Rawson Marshall Thurber. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 12. 7. 2018.

Galerie: 3

Skyscraper: Plakát s The Rockem je internetu pro smích | Fandíme filmu Skyscraper: Plakát s The Rockem je internetu pro smích | Fandíme filmu Skyscraper: Plakát s The Rockem je internetu pro smích | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest