Avengers: Co dělali hrdinové mezi Civil War a Infinity War

Avengers: Co dělali hrdinové mezi Civil War a Infinity War | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 14 obrázků
Prequelový komiks odhaluje, jak se jednotliví Avengeři propracovali až k událostem Avengers: Infinity War.

Marvel vedle svých filmů pravidelně vydává také komiksy, které jsou s celovečerními snímky úzce provázané. Nikdy nebylo tak úplně zřejmé, jak moc vlastně jsou kanonické a jak vážně je berou filmaři v potaz, nicméně komiksy existují, a když je budete brát v potaz vy, můžete se občas dozvědět nějakou tu zajímavost. Jeden takový komiks například v minulosti odhalil, co dělal War Machine během prvních Avengers.

Nejnověji vydaný komiks se dívá na to, co se dělo s jednotlivými postavami mezi Civil War a Infinity War. Dozvídáme se, že hned po zatknutí Zema (Daniel Brühl) se Black Panther (Chadwick Boseman) dohodl s Winter Soldierem (Sebastian Stan) na tom, že mu pomůže, protože chápe, že za své činy nenese odpovědnost. Bucky tedy není ve Wakandě pouze zmražený, ale zároveň se také T‘Challova sestra Shuri (Letitia Wright) pokouší o jeho deprogramování. Dle dostupných informací se Bucky neobjeví v Black Pantherovi, nicméně podle komiksu se depgrogramování zřejmě povede, a tak by měl Winter Soldier nastupovat do Infinity War už bez rizika a s čistou hlavou.

Shuri zároveň zmiňuje, že jí proces pomáhá při vytváření projektu umělé inteligence, která by se měla vyhnout neduhům, které byly v té Starkově. Zároveň je zajímavé, že postava pořád ještě není ani dospělá a už vynalézá takové věci, takže jde zjevně o daleko většího génia, než kdy byli Banner, Pym nebo Stark.

Ještě před tím, než Steve Rogers (Chris Evans) odletěl s Buckym do Wakandy, osvobodil Avengery uvězněné v The Raftu a několik z nich rozvezl po světě. Dozvídáme se, že Hawkeye (Jeremy Renner) odešel do důchodu a k rodině se vrací také Scott Lang (Paul Rudd). Jaké to přesně bude mít vyústění? O Langovi víme, že je po událostech Civil War v domácím vězení a ani on ani žádná další z postav z jeho filmů by neměl být součástí Avengers: Infinity War. Jejich příběh bude pokračovat v Ant-Man & The Wasp. Následně se objeví v Avengers 4. U Hawkeye víme pouze to, že se má ukázat až v Avengers 4. Znamená to snad, že po dobu událostí Avengers: Infinity War jednoduše žil s rodinou v utajení? Scarlett Witch (Elizabeth Olsen) se potom setkává s Visionem (Paul Bettany), který už v tu chvíli vypadá jako člověk. Jeho měnění podoby je tedy zjevně otázkou jeho vůle. Scarlett nejspíš bude vtažená do víru událostí právě kvůli tomu, že se stýká s Visionem, po jehož kameni nekonečna půjde Thanos.

Captain Amerika, Black Widow (Scarlett Johansson) a Falcon (Anthony Mackie) dál na vlastní pěst pokračují v operacích Avengers. Black Widow v Sýrii odhalí skupinu teroristů, která operuje s technologií postavenou na troskách z bitvy s Chitauri. A zdá se, že tu technologii dodala teroristům americká vláda.

Iron Mana (Robert Downey Jr.) vidíme samotného. Zvažuje, že by zavolal na pomoc Captaina, ale zatím to odmítá. V pozadí vidíme Iron Spider kostým pro Petera Parkera, vepředu nejnovější Iron Manovo brnění. Spekuluje se o tom, že jeho nejnovější zbroj ve filmu vznikne ve spolupráci s Wakandou, popřípadě o tom, že jeho novou armádu robotů – Iron Legion – by mohla oživit již zmiňovaná umělá inteligence z Wakandy.

To všechno odhalil první komiksy Předehry k Infinity War, ještě se má objevit druhý, který se má zaměřit především na to, co po svém prvním filmu dělali Doctor Strange a jeho parťák Wong.

V galerii se můžete podívat na obrázky, které se z vydaného komiksu objevily online.

Zdroje: CBM, Bam Smack Pow, CBR, CBR II, CBR III

Galerie: 15

Avengers: Co dělali hrdinové mezi Civil War a Infinity War | Fandíme filmu Avengers: Co dělali hrdinové mezi Civil War a Infinity War | Fandíme filmu Avengers: Co dělali hrdinové mezi Civil War a Infinity War | Fandíme filmu Avengers: Co dělali hrdinové mezi Civil War a Infinity War | Fandíme filmu Avengers: Co dělali hrdinové mezi Civil War a Infinity War | Fandíme filmu Avengers: Co dělali hrdinové mezi Civil War a Infinity War | Fandíme filmu Avengers: Co dělali hrdinové mezi Civil War a Infinity War | Fandíme filmu Avengers: Co dělali hrdinové mezi Civil War a Infinity War | Fandíme filmu Avengers: Co dělali hrdinové mezi Civil War a Infinity War | Fandíme filmu Avengers: Co dělali hrdinové mezi Civil War a Infinity War | Fandíme filmu Avengers: Co dělali hrdinové mezi Civil War a Infinity War | Fandíme filmu Avengers: Co dělali hrdinové mezi Civil War a Infinity War | Fandíme filmu Avengers: Co dělali hrdinové mezi Civil War a Infinity War | Fandíme filmu Avengers: Co dělali hrdinové mezi Civil War a Infinity War | Fandíme filmu Avengers: Co dělali hrdinové mezi Civil War a Infinity War | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest