Rudá volavka: Lawrence je velmi nebezpečná v nových spotech

Rudá volavka: Lawrence je velmi nebezpečná v nových spotech | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Jennifer Lawrence si zahrála vlastní verzi Black Widow.

Pokud pořád ještě neznáte chystaný špionážní thriller Rudá volavka, tak máte ideální možnost se seznámit. Objevily se nové dva televizní spoty, ve kterých je ústřední postava v podání Jennifer Lawrence označena za „velmi nebezpečnou“. Druhý spot, který ten první do značné míry kopíruje, pak vyzdvihuje základní motto filmu: Donucená, vycvičená, proměněná.

Dominika Egorova (Lawrence) nikdy zabijačkou ve službách státu být nechtěla, ale okolnosti ji donutily. A teď je podle slov její nadřízené buď opravdu dobrá nebo opravdu nebezpečná. Možná obojí. Ostatně, když za pomoci drsných metod vycvičíte opravdu brutálního loveckého psa, tak si nikdy nemůžete být jistí, kdy se zakousne do vás. Výjevy z baletního jeviště jdou dobře dohromady s avizovanou proměnou (Labutí jezero), tak uvidíme, jak moc si vlastně bude snímek pohrávat se symbolikou.

Hlavní hrdinka Dominika Egorova je oddanou dcerou, odhodlanou chránit svou matku za každou cenu. Bývala dravou prima balerínou, dokázala jít až nadoraz. Když prodělá zranění, které ukončí její kariéru, čeká na ni i její matku nejistá budoucnost. Proto se nechá zmanipulovat a stane se nejnovější rekrutkou školy pro Volavky, kde tajná špionážní služba trénuje mladé výjimečné lidi, jako je ona, aby dokázali používat své tělo a mysl jako zbraň. Po náročném, perverzním a sadistickém tréninku je nejnebezpečnější Volavkou, která kdy z programu vyšla. Dominika musí najít rovnováhu mezi tím, kým byla a silou, jakou teď vládne. Všichni, na kterých jí záleží jsou v nebezpečí a to včetně agenta CIA, který se ji snaží přesvědčit, že je jediný, komu může věřit. Scénář filmu napsal Justin Haythe (Lék na život, Lone Ranger, Nouzový východ) a v dalších rolích hrají Mary-Louise Parker, Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts, Jeremy Irons a Charlotte Rampling. Do českých a slovenských kin bude snímek uvedený 1. 3. 2018.

Galerie: 6

Rudá volavka: Lawrence je velmi nebezpečná v nových spotech | Fandíme filmu Rudá volavka: Lawrence je velmi nebezpečná v nových spotech | Fandíme filmu Rudá volavka: Lawrence je velmi nebezpečná v nových spotech | Fandíme filmu Rudá volavka: Lawrence je velmi nebezpečná v nových spotech | Fandíme filmu Rudá volavka: Lawrence je velmi nebezpečná v nových spotech | Fandíme filmu Rudá volavka: Lawrence je velmi nebezpečná v nových spotech | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest