Avengers: Infinity War: Další postava může mít schopnosti

Avengers: Infinity War: Další postava může mít schopnosti | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
A potkáme se ještě s Agentkou 13?

Gwyneth Paltrow se zastavila v talkshow Stephena Colberta, aby propagovala Goop, svoji značku zaměřenou na zdravý životní styl. Celé interview je na konci článku, tak jestli chcete, můžete si to peklo poslechnout. Nicméně, co je podstatné, Colbert je geek jak víno, a tak se nemohl nezeptat na Marvel. Konkrétně ho zajímalo, jestli bude mít její postava pořád nadpřirozené schopnosti. Jestli si správně vzpomínáte, na konci Iron Mana 3 Pepper Potts bylo vpíchnuto sérum Extremis, které jí dalo nadliské síly. Nicméně záhy jí Tony podal protilátky.

Herečka nicméně v rozhovoru řekla, že vlastně ani neví, jak to bude, protože spoustu záběrů točila před zeleným pozadím a Marvel je hrozně tajnůstkářský, takže vlastně ani pořádně neví, co dělala. Nicméně, když se jí Colbert zeptal, jestli nějakou scénu točila v motion capture obleku a mířila před sebe rukou, tak Paltrow odpověděla, že ano.

Pokud herečka nedělala zdvořilostní žert, tak co si z takového tvrzení vzít? Že by měla v Avengers 3 nebo 4 vyloženě nadpřirozené schopnosti, to si osobně nemyslím. Ale že by znovu nastoupila do jednoho z Iron Manových brnění? To je, vzhledem k velikosti hrozby, která na Zemi čeká, uvěřitelné docela snadno. Co myslíte vy? Uvidíme Pepper v akci?

V jiném rozhovoru byla na Avengers 3 a 4 dotázána Emily VanCamp, představitelka Sharon Carter. Ta v minulém rozhovoru na stejné téma řekla, že jí Marvel prozatím nezavolal. Teď uvedla, že je Sharon především součástí světa Captaina Ameriky a je těžké ji do světa Avengers zapasovat. Její příběh tedy leží v Captainových filmech, ale o dalších Avengers může říct, že je to dvojdílný epos.

Odpověď je tedy značně neurčitá, nicméně, proč ta změna rétoriky? Jde o náhodu? Nebo se něco změnilo a případná účast se začíná alespoň rýsovat? Na škodu by to určitě nebylo. Část fanoušků se domnívá, že následující dva Avengers filmy by mohly být pro Captaina Ameriku úplně poslední, takže pokud by se alespoň v krátkosti stihnul rozloučit se svojí současnou milou, mohlo by to pro příběh Sharon znamenat alespoň stručné rozuzlení.

PS: Do galerie jsme přidali všechny fotky Pepper Potts z natáčení, které se dosud objevily.

Zdroje: Build

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 8

Avengers: Infinity War: Další postava může mít schopnosti | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Další postava může mít schopnosti | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Další postava může mít schopnosti | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Další postava může mít schopnosti | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Další postava může mít schopnosti | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Další postava může mít schopnosti | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Další postava může mít schopnosti | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Další postava může mít schopnosti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest