Dundee: The Son of a Legend Returns: Ne, tohle není fór

Dundee: The Son of a Legend Returns: Ne, tohle není fór | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Danny McBride hraje syna legendárního Krokodýla Dundeeho. Podívejte se na trailer.

Krokodýl Dundee. Pokud jste vyrůstali někdy na přelomu 90. let minulého století, nejspíš si na něj moc dobře pamatujete. Patřil k hrdinům, kteří byli dost drsní na to, aby na diváky v útlém věku působili jako ti největší borci, ale zároveň nebyl tak drsný, aby vám jej maminka měla tendenci zakazovat. Po původním filmu z roku 1986 přišla ještě dvě pokračování (mizerné a mizernější), ale co si budeme povídat, i tu jedničku táhne nahoru především nostalgie. Možná tedy jde o ideální látku k parodii.

A jako parodie rozhodně působí snímek Dundee: The Son of a Legend Returns, který se bez jediného varování vytasil s prvním teaserem. V tom se objevuje Danny McBride s velkým nožem a v něčem, co vzdáleně připomíná Dundeeho tradiční kostým. V původním filmu se Mike Dundee vydá z australské Bushe ve společnosti americké novinářky do New Yorku, kde zažije drsný kulturní šok. Teď se karta obrací.

Podle dostupných informací hraje McBride Dundeeho dlouho ztraceného syna Briana, který by měl být ten jediný, kdo dokáže najít svého otce, jenž zmizel uprostřed australské buše. Vtip tentokrát bude spočívat v tom, že Brian je dítě velkoměsta a nikdy nevytáhl paty z betonové džungle. Ve snímku si má zahrát i původní představitel Dundeeho seniora, Paul Hogan, který se nemůže dočkat, až představí svojí nejnovější postavu další generaci. Snímek režíruje neznámý Steve Rogers. Více novinek máme očekávat brzy, premiéry by se snímek měl dočkat už letos v létě. Krom teaseru přikládáme také první fotky.

Zdroje: People

Galerie: 4

Dundee: The Son of a Legend Returns: Ne, tohle není fór | Fandíme filmu Dundee: The Son of a Legend Returns: Ne, tohle není fór | Fandíme filmu Dundee: The Son of a Legend Returns: Ne, tohle není fór | Fandíme filmu Dundee: The Son of a Legend Returns: Ne, tohle není fór | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest