Koho hraje DiCaprio v Tarantinově novince

Koho hraje DiCaprio v Tarantinově novince | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
A obsazení kterých herců je stále pravděpodobnější a pravděpodobnější.

Před pár dny jsme se dozvěděli, že Quentin Tarantino obsadil do svého příštího filmu Leonarda DiCapria. Koho ale vlastně bude hrát? Stárnoucího televizního herce, který měl v letech 1958-1963 úspěšný westernový seriál Bounty Law. Pak se pokusil prorazit ve filmech, ale to se mu nepodařilo. Teď se píše rok 1969, on jen hostuje v seriálech jiných hvězd a zvažuje stěhování do Itálie, která zažívá boom nízkonákladových Westernů.

Film sám se tapisérií podobnou Pulp Fiction, která se odehrává v Los Angeles v době vražd Mansonova gangu. Momentálně probíhá casting a vedle DiCapria i nejnovější informace hovoří o tom, že roli Sharon Tate (herečka, která se stala obětí Mansonovy Rodiny) by měla dostat Margot Robbie, momentálně potenciální kandidátka na Oscara za roli v živopisném snímku I, Tonya. Stále bychom také neměli zapomínat na Toma Cruise, kterého zřejmě Tarantino chce obsadit do role hercova kamaráda a dubléra, který se taktéž pokouší prorazit u filmu.

Role upadajícího herce by mohla být pro DiCapria zajímavá, už jen proto, že jej často vídáme jako muže na vrcholu sil, občas dokonce mladšího, než je on sám. Tom Cruise by také do role kaskadéra rozhodně seděl. Zároveň můžeme spekulovat o tom, že když byl obsazený DiCaprio a stále se mluví o Cruisovi, tak je možná ze hry Brad Pitt, o kterém se mluvilo jako o jednom ze třech kandidátů na dvě ústřední role.

Tarantinův devátý snímek zatím nemá název. Jako herečku Sharon Tate chce Tarantino obsadit Margot Robbie, do hlavních dvou pánských rolí by režisér chtěl dva pány z trojice Leonardo DiCaprio, Tom Cruise, Brad Pitt. Počítá se i s obsazením tradičního Tarantinova spolupracovníka, Samuela L. Jacksona. Podle nejnovějších informací je příběh zasazený do roku 1969. Hrdinou je herec z úspěšného TV seriálu, který se snaží stát filmovou hvězdou. Jeho parťák, který mu dělá v seriálu kaskadéra, se pokouší o to samé. Příběh bude zasazený na pozadí strašlivé vraždy Sharon Tate a jejích přátel, kterou spáchal kult přívrženců Charlese Mansona. Datum premiéry je stanovené na 9. 8. 2019.

Zdroj: Deadline

Galerie: 5

Koho hraje DiCaprio v Tarantinově novince | Fandíme filmu Koho hraje DiCaprio v Tarantinově novince | Fandíme filmu Koho hraje DiCaprio v Tarantinově novince | Fandíme filmu Koho hraje DiCaprio v Tarantinově novince | Fandíme filmu Koho hraje DiCaprio v Tarantinově novince | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest