Shazam našel svého čaroděje. Byl už v Justice League?

Shazam našel svého čaroděje. Byl už v Justice League? | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Billy Batson získal své schopnosti podobně jako Green Lantern. Známe tvář, která by mu je měla předat.

Před pár dny jsme se dozvěděli něco bližšího o postavách chystaného Shazama!. Jednou z těch klíčových je čaroděj (taktéž známý pod jménem Shazam), který malému hrdinovi Billymu Batsonovi propůjčí schopnost proměňovat se po vyřčení zaklínadla „Shazam!“ v dospělého nadčlověka. Dále už jsme o postavě věděli jen to, že byl nucený Billymu předat jeho schopnosti dřív, než byl chlapec připravený, a že bude mít tajuplného pomocníka, o kterém se spekuluje, že by to mohl být sám Black Adam (Dwayne Johnson), jehož později očekáváme v samostatném filmu.

Teď se dozvídáme, kdo by si měl postavu zahrát. Produkce jedná s Ronem Cephasem Jonesem, kterého v poslední době můžete vídat především v seriálech Mr. Robot, Luke Cage, The Get Down nebo This is Us. Pokud jste zatím neměli tu čest, můžete si jej prohlédnout dole v galerii, kde vedle fotek najdete také fanouškovský artwork.

A na závěr ještě jedna zajímavost. Ve flashbackové bitvě Justice League se objevuje postava, která metá blesky. Podle IMDb a dalších dostupných informací vše nasvědčuje tomu, že jde o boha hromu Dia. Nicméně někteří fanoušci jsou přesvědčení o tom, že je to Shazam (buď tedy sám čaroděj nebo nějaká jiná verze postavy). Podívat se můžete zhruba v 10. a ve 20. vteřině přiloženého videa, a pak dejte vědět v komentářích, co si myslíte vy.

Zdroje: Datrinti, The Wrap

Shazam!

05.04.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 4

Shazam našel svého čaroděje. Byl už v Justice League? | Fandíme filmu Shazam našel svého čaroděje. Byl už v Justice League? | Fandíme filmu Shazam našel svého čaroděje. Byl už v Justice League? | Fandíme filmu Shazam našel svého čaroděje. Byl už v Justice League? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest