Strážci Galaxie 3: Kdy dorazí závěr trilogie do kin

Strážci Galaxie 3: Kdy dorazí závěr trilogie do kin | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 4 obrázky
K tomu režisér James Gunn odhaluje několik nových drobnůstek.

Loni režisér a scenárista James Gunn o Strážcích Galaxie 3 neurčitě říkal, že přijdou „za tři roky“. Teď potvrzuje, že je skutečně uvidíme v roce 2020, tak jak jsme dříve předpokládali. Nabízejí se tři možné termíny. 1. 5. 2020, 7. 8. 2020 a 6. 11. 2020. Víme, že Spider-Mana 2 uvidíme už v roce 2019 a z dalších projektů (které jsou veřejně známé) jsou Guardians of the Galaxy vol.3 v tuto chvíli nejdál se svými přípravami, takže předpokládejme, že je uvidíme už v květnu.

Gunn zároveň prozradil o filmu několik maličkostí. Písničky pro další soundtrack už jsou praktiky vybrané. To, že Disney koupil konkurenční Fox a zřejmě tak získá práva na celou řadu nových komiksových postav, chystaný snímek vůbec žádným způsobem nezmění. Naopak Gunn připouští, že kdyby měl Marvel práva na X-Meny vždycky, Gurdians by možná dodnes nevznikli, protože by na ně v kalendáři prostě nebylo místo.  Yondu (Michael Rooker) v žádném případě nebude znovu oživený, protože jeho smrt musí mít význam. Seznámíme se s původem Rocket Racoona (Bradley Cooper).

Jinak o filmu mnoho známo není. Vrátí se zřejmě všichni Strážci, kteří přežijí Avengers 3 a 4. Nicméně se objevily spekulace, že by se nemusel vrátit Drax, protože jeho představitel David Bautista zvažuje v roce 2018 až roční návrat do wrestlingového ringu. Jinak víme, že snímek uzavře strážcovskou trilogii Jamese Gunna, současná podoba týmu dojde nějakým způsobem ke svému konci. Snímek by zároveň měl doširoka otevřít dveře do nesmírně rozsáhlé vesmírné části Marvel Universe, kde by se do budoucna měla odehrávat podstatná část Marvel filmů. Ještě není zcela potvrzené, zda se proti Strážcům postaví Adam Warlock (odhalený v potitulkové scéně Guardians of the Galaxy vol.2) nebo jeho příběh bude odložený až na nějaký další film.

Zdroje: Reddit, James Gunn I, II, III, IV, V, VI

Strážci Galaxie 2

05.05.2017 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 5

Strážci Galaxie 3: Kdy dorazí závěr trilogie do kin | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Kdy dorazí závěr trilogie do kin | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Kdy dorazí závěr trilogie do kin | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Kdy dorazí závěr trilogie do kin | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Kdy dorazí závěr trilogie do kin | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest