Sebastian Stan: Jackman přemýšlí o návratu Wolverina

Sebastian Stan: Jackman přemýšlí o návratu Wolverina | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Co Jackman Winter Soldierovi prozradil? Hugha přesvědčuje také Chris Hemsworth, představitel Thora.

Článek obsahuje spoilery ke snímku Logan.

Jen co se začalo mluvit o tom, že by společnost Disney mohla odkoupit konkurenční Fox, začali fanoušci spekulovat o tom, zda budou X-Meni zapojení do Marvel Universe. Nakonec k velkému korporátnímu obchodu skutečně došlo a novináři se hned rozeběhli za Hugh Jackmanem a ptali se ho, zda jej můžeme už brzo očekávat po boku Spider-Mana a spol. Jackman sám v minulosti uváděl, že pokud by jej někdy mělo po ukončení wolverinovské kariéry (k tomu došlo spolu s filmem Logan) přimět k návratu, pak by to bylo právě společné filmové dobrodružství s hrdiny od Marvelu. Jenže Jackman novinářům odpověděl, že se s Avengers sice opravdu vždycky ve filmu potkat chtěl, ale domnívá se, že tahle loď už odplula.

Možná se však něco změnilo. Sebastian Stan (představitel Winter Soldiera) vystoupil společně s Chrisem Evansem a Anthonym Mackiem na Ace Comic Conu a řeč přišla samozřejmě i na sloučení Foxu s Disneym. A Stan k tomu vytáhl zajímavou historku. Na nějaké nedávné akci seděl společně u jednoho stolu s Jackmanem a nevěděl, o čem se s ním má bavit, tak zažertoval, jestli se už brzy společně pracovně uvidí. A Jackman mu prý "pár věcí řekl". Nicméně herec to dál odmítl rozvádět, aby se nedostal do potíží. Pak ale přece pokračoval: Samotného ho zajímalo, jestli tedy Logan je nebo není posledním filmem, kde Jackmana jako Wolverina uvidíme. Na to prý Jackaman odvětil, že o to v poslední době přemýšlel a stále přemýšlí.

Co myslíte, že v tom vězí? Snažil se být Stan před fanoušky pouze zajímavý a celé si to vymyslel nebo přinejmenším zveličil Jackmanova slova? Přeci jen, to že teď ta možnost propojení X-Meny s Marvelem existuje, a že o ní Hugh přemýšlí, ještě nemusí nutně znamenat, že by reálně zvažoval návrat ke své ikonické roli. Třeba prostě jenom nejde o propojení X-Menů s Avengery nepřemýšlet – je to hezká fantazie. Anebo je docela klidně možné, že už nějací zástupci Disneyho pomaličku začínají Jackmana kontaktovat, ať už si herec o případném návratu myslí cokoliv. Přeci jen, i když by zapojení již existujících X-Menů do světa Marvelu mohlo působit divně (proč se dosud postavy nepotkaly?), ta marketingová příležitost je příliš velká, než aby nad ní někdo v Marvelu přinejmenším neuvažoval – spojit jednoho z nejpopulárnějších filmových superhrdinů všech dob s Iron Manem či Spider-Manem, to by prodávalo lístky rychleji než všechna reklama světa.

A na závěr ještě taková malá zajímavost. Screen Rant o spojení s Foxem mluvil s Chrisem Hemsworthem, představitelem Thora. Ten řekl, že by si moc rád se svým australským kolegou zahrál. Stačí jeho postavu přeci jen znovu oživit, takže Chris slibuje, že Jackmanovi zavolá a přesvědčí ho. Takže jestli byste spojení na plátnech rádi viděli, přejte Chrisovi hodně štěstí ;-).

Zdroje: CBN, Screen Rant

Galerie: 5

Sebastian Stan: Jackman přemýšlí o návratu Wolverina | Fandíme filmu Sebastian Stan: Jackman přemýšlí o návratu Wolverina | Fandíme filmu Sebastian Stan: Jackman přemýšlí o návratu Wolverina | Fandíme filmu Sebastian Stan: Jackman přemýšlí o návratu Wolverina | Fandíme filmu Sebastian Stan: Jackman přemýšlí o návratu Wolverina | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest