Quentin Tarantino: Pro posilu do příštího filmu nešel daleko

Quentin Tarantino: Pro posilu do příštího filmu nešel daleko | Fandíme filmu
Koho z nablýskaného okruhu svých spolupracovníků získal pro další film? Jaká na něj čeká role? A jaké další jméno poletuje kolem?

K účasti v Tarantinově očekávaném a ostře sledovaném projektu, o kterém jsou stále známá jen kusé fakta, přikývl Leonardo DiCaprio. Herec a režisér si zopakují vzájemnou spolupráci z Nespoutaného Djanga z roku 2012. DiCapriova účast koresponduje s dávnějším režisérovým záměrem, protože jednotlivé role psal na tělo vytipovaným hercům. Které další tváře by režisér chtěl do filmu dosadit, najdete ve starším článku. Leo se s premiérou nové tarantinovky objeví na plátnech prvně od filmu Revenant: Zmrtvýchvstání, který mu vynesl cenu akademie.

DiCaprio se podepíše pod roli zrajícího, ne moc významného herce, ale zde dostupné informace končí. Jedná se však o jednu z dvou hlavních mužských rolí. Dál můžeme jistě očekávat, že druhá bude taktéž obsazena někým podobného kalibru. Jinak, zároveň se zprávou o DiCapriovi, si ptáčci ze serveru Variety štěbetají, že kolem filmu nově krouží ještě další pán zvučného jména. Tarantino má prý v hledáčku veterána Ala Pacina.

Příběh bude v Los Angeles roku 1969 sledovat snahu televizního herce z jednoho úspěšného seriálu a jeho parťáka a kaskadéra, prorazit ve filmové branži. Kulisou pro jejich počínání budou události kolem strašlivého zavraždění Sharon Tate (pro kterou je zvažována herečka Margot Robbie) a čtyř jejích přátel kultem Charlese Mansona.

Zdroje: Deadline, Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest