New Mutants a Deadpool 2 mění datum premiéry

New Mutants a Deadpool 2 mění datum premiéry | Fandíme filmu
20th Century Fox
Zobrazit další 3 obrázky
Kromě nich se posouvá také připravovaný Gambit, který zároveň přišel o režiséra.

Disney pomalu ale jistě začíná připravovat prostor pro různé projekty, které po odkoupení Foxu přecházejí do jeho stáje. To se samozřejmě týká i světa X-Menů, z kterého jsme letos měly vidět 3 filmy, a to pokračování Deadpoola, hororové New Mutants a pokračování hlavní dějově linie X-Men: Dark Phoenix. Fox nyní oznámil, že dva z těchto tří filmů však nakonec uvidíme jindy, než na kdy byly původně plánované.

Největší změna postihne New Mutants. Ti měli být původně uvedení letos 13. dubna, nakonec je však uvidíme až skoro za rok, a to 22. 2. 2019 (u nás zřejmě 21. 2.). Film údajně provází zákulisní problémy, nicméně i tak je tak velký odsun zarážející vzhledem k tomu, že se filmu pomalu rozjížděla propagační kampaň.

To pokračování Deadpoola naopak uvidíme dříve. Původní datum bylo 1. července (v ČR 31. června), film však nakonec uvidíme již 18. 5. (v ČR 17. 5.). Pokračování úspěšné komiksové řežby s Ryanem Reynoldsem tak bude uvedeno týden před spin-offem Star Wars s Hanem Solem, a už 2 týdny po očekávaných Avengers: Infinity War. V daném týdnu je však filmu konkurencí pouze podivný Slender Man.

Odsunu se dočká také Gambit, u kterého zatím probíhají počáteční přípravy. Toho jsme měli vidět 22. ledna 2019, ale krimi lovestory z New Orleans tak nakonec bude uvedena 7. 6. 2019 (u nás nejspíše 6. 6.). Film postihuje jeden problém za druhým, když již poněkolikáté přišel o režiséra. Nově film opustil Gore Verbinski, který k projektu přišel teprve před nedávnem, datum premiéry se tak může klidně ještě změnit.

Kromě těchto filmů víme o několika dalších z xmenovského světa, které se chystají, např. Multiple Man Jamesem Francem či nově oznámená sólovka Kitty Pryde. Tyto filmy jsou však zatím daleko, a tak se můžou fanoušci alespoň těšit na pomalu, ale jistě blížícího se strýčka Deadpoola. 

Zdroje: Deadline

Deadpool 2

18.05.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 4

New Mutants a Deadpool 2 mění datum premiéry | Fandíme filmu New Mutants a Deadpool 2 mění datum premiéry | Fandíme filmu New Mutants a Deadpool 2 mění datum premiéry | Fandíme filmu New Mutants a Deadpool 2 mění datum premiéry | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest