Doorman: Akčňák s Katie Holmes a Jeanem Renem

Doorman: Akčňák s Katie Holmes a Jeanem Renem | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Jean Reno ani Katie Holmes kolem sebe velký rozruch nedělají. Jejich postavy si ale v chystaném filmu Doorman ruch a nebezpečí jistě užijí.

Jestli má film již v propagačním plakátu zakomponovanou zbraň, jde pravděpodobně o kousek, ve kterém bychom Jeana Rena (Králové hor, Purpurové řeky) rozhodně chtěli vidět. Akční poloha všestrannému herci sedí, o čem v průběhu mnohých let nejednou přesvědčil. Tentokrát se objeví ve snímku Doorman. Nejedná se o žádnou obří produkci a zavání spíš nenáročnou žánrovou podívanou. Navíc, nebude to on, kdo bude neohroženě tahat za otěže příběhu, nýbrž Katie Holmes (Loganovi parťáci, Dáma ve zlatém), kterou události akčního thrilleru semelou do víru dění. A o jakémže dění mluvím?

Herečka se v roli mariňačky, traumatizované událostmi z období, kdy sloužila vlasti, snaží zotavit. Útočiště najde jako vrátná v jedné z historických apartmánových budov v New Yorku. To vše ale jen do doby, než nekápne na žoldáky s úmyslem zničit všechno, co jim bude stát v cestě k získání vzácných uměleckých děl, skrytých ve zdech budovy.

Tuto, trochu Smrtonosnou pastí zavánějící záležitost, režíruje Japonec Ryûhei Kitamura, jehož asijskou tvorbu asi příliš nemá smysl popisovat, ale je podepsán třeba pod Půlnočním vlakem s Bradleym Cooperem a Vinniem Jonesem. Po scenáristické stránce Doorman pokryli neznámí Joe Swanson a Lior Chefetz. Nicméně, jeden z producentů tvrdí, že jde o chytrý thriller v akčním balení. Samotná představitelka hlavní role pak během svých příprav řekla, že postava, kterou ztvární, je velmi silná a že si při práci bere příklad z Wonder Woman. Bude tedy chtít zobrazit silnou a odhodlanou ženu, to je jasná věc. Její mužský protějšek, Francouz Jean Reno, projekt zatím nijak nekomentoval, jeho role může být něco po vzoru dávného Léona, ale spíš bych ho v tomto případě hádal do záporné pozice (ale kdo ví). Datum premiéry zatím filmu přirazeno nebylo.  

Zdroj: Variety, Mid-day

Galerie: 3

Doorman: Akčňák s Katie Holmes a Jeanem Renem | Fandíme filmu Doorman: Akčňák s Katie Holmes a Jeanem Renem | Fandíme filmu Doorman: Akčňák s Katie Holmes a Jeanem Renem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest