Acts of Violence: Další z nekonečné řady videobéček s Willisem

Acts of Violence: Další z nekonečné řady videobéček s Willisem | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Potřebujete nezkorumpovatelného poldu, který umí v traileru drsně střílet s tlumičem? Zavolejte Bruceovi!

Začíná z toho být trend. Existuje ohromná spousta akčních filmů a kriminálek, o kterých jste nikdy neslyšeli a nikdy o nich ani neuslyšíte. A je to tak dobře, protože jde o spotřební zboží na úrovni nekonečného policejního seriálu, které na sebe vydělá jedině proto, že se ten majstrštyk někde na benzínce strčí hned vedle dévédéček se „skutečnými filmy“. Čas od času se v nějakém takovém snímku z nějakého důvodu objeví hollywoodská (hasnoucí hollywoodská) hvězda (vzpomeňte třeba na nedávné Bullet Head s Banderasem, Brodym a Malkovichem) a najednou se o snímku dozvídáme i na těch nejrenomovanějších mezinárodních filmových portálech.

Do téhle škatulky spadají Acts of Violence, kde si jednu z hlavních rolí střihnul Bruce Willis, ze kterého se na podobné škváry začíná stávat celkem specialista. Za poslední čtyři roky už podobných snímků stihl osm, další rychle přibývají a na magickou devítku Acts of Violence tenhle nelichotivý seznam zaokrouhlí už teď v lednu, kdy budou už v pátek 12. vypuštěny do omezeného počtu amerických kin a současně také na VOD.

Willis si zahrál nezkorumpovatelného poldu, který se rozhodne pomoci trojici bratří s armádním tréninkem, kteří se na vlastní pěst pokoušejí zachránit příbuznou, kterou unesla mafie. Jedinými maličko známějšími tvářemi jsou krom Willise seriáloví herci Cole Hauser a Shawn Ashmore. Režíroval Brett Donowho, který má za sebou sérii mizerně hodnocených hororů a kriminálek, o kterých jste pravděpodobně nikdy v životě neslyšeli.

Galerie: 5

Acts of Violence: Další z nekonečné řady videobéček s Willisem | Fandíme filmu Acts of Violence: Další z nekonečné řady videobéček s Willisem | Fandíme filmu Acts of Violence: Další z nekonečné řady videobéček s Willisem | Fandíme filmu Acts of Violence: Další z nekonečné řady videobéček s Willisem | Fandíme filmu Acts of Violence: Další z nekonečné řady videobéček s Willisem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest