Avengers: Infinity War: Velká porce spoilerů

Avengers: Infinity War: Velká porce spoilerů | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Jaký úkol čeká na Thora, co čeká na Visiona nebo kdo bude bojovat ve Wakandě, to odhaluje stavebnice Lego. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Na žádost společnosti the LEGO Group jsme z článku odstranili všechny Lego fotky.

Článek může obsahovat spoilery k filmu Avengers: Infinity War.

Avengers: Infinity War zatím zveřejnili jeden trailer, který navíc neodhaloval příliš. Jakékoliv předpovědi toho, co na superhrdiny čeká, jsou tak stále především snůškou dohadů. Teď dveře poměrně doširoka otevřel jeden nečekaný zdroj. Stavebnice Lego. Jistě, poměrně často jsou k superhrdinským filmům vyráběné i stavebnice, které s výsledným filmem žádným způsobem nesouvisí, nicméně v tomhle případě se řada nových informací dotýká střípků, o kterých jsme už v minulosti slyšeli, takže se pojďme podívat na to, co se dá z uniklých kostiček vlastně vyčíst.

Thor (Chris Hemsworth) by se měl vydat s Grootem (Vin Diesel) a Rocket Racoonem (Bradley Cooper) na vesmírnou výpravu na trpasličí planetu Nidavellir, jeden z devíti světů zničeného Asgardu. Zde by měl Thor nalézt novou zbraň, podle dřívějších informací zřejmě s topůrkem vyrobeným ze samotného Groota. Proč Thor potřebuje zbraň, když v závěru Thora: Ragnarok dokázal vyvolat svoje hromové síly i bez něj, není zřejmé. Zřejmě právě na téhle planetě uvidíme Petera Dinklage, který si zřejmě zahrál jednoho z trpaslíků. Nějak by celé tohle dobrodružství mohlo souviset s obřím vesmírným kanónem, který Thor ovládá v traileru.

Další stavebnice zdánlivě potvrzuje, že Hulkbuster brnění skutečně pilotuje Bruce Banner (Mark Ruffalo) nebo snad dokonce Hulk. Vypadá to, že Soul Stone (poslední Kámen nekonečna, o kterém jsme dosud nevěděli nic bližšího) by skutečně měl být ukrytý ve Wakandě, jak se postupně domnívalo víc a víc teorií.

Jedna z klíčových scén se odehraje v New Yorku, kde Thanosovi (Josh Brolin) pohůnci zaútočí na Sanctum Sanctorum, svatyni Doctora Strange (Benedict Cumberbatch), kde je umístěné Oko Agamotovo, neboli Kámen času. V téhle scéně bychom Petera Parkera (Tom Holland) mohli vidět poprvé obléknout jeho nové kovové brnění od Tonyho Starka (Robert Downey Jr.)

Vision (Paul Bettany) podle všeho přijde o svůj Kámen nekonečna, nicméně se zdá, že to nebude násilnou cestou z rukou Thanosových pohůnků. Místo toho by mohl být kámen odstraněn vědecky ve Wakandě, kde by se o vyjmutí měla postart Shuri (Letitia Wright) – Black Pantherova (Chadwick Boseman) sestra a vrchní vynálezkyně Wakandy. Otázkou je, co přesně se s Visionem po vyjmutí kamene stane. Přijde o své síly? Bude vypadat jako člověk, jak naznačovaly starší dostupné materiály?

No a pak je tu stavebnice, která se jmenuje „Thanos: The Last Battle“. Zdá se, že jedna z vrcholných scén filmu se bude odehrávat ve vesmíru, kde se Thanosovi postaví část Strážců Galaxie, společně s Iron Manem. Dohromady se pak budou pokoušet ukrást jeho Rukavici nekonečna.

Lego samozřejmě není úplně snadno čitelným zdrojem informací, nicméně něco málo jsme se dozvěděli a dole v galerii si můžete prohlédnout figurky a stavebnice. Najdete tam také několik dalších fotek z posledních natáčecích dní filmu a ještě Chrisem Evansem podepsaný štít, kde podpis opět naznačuje, že by se postava v Avengers 3 mohla přinejmenším inspirovat Nomadem, tedy identitou, kterou Captain America v komiksech přijal, když se vzdal svého štítu a odešel do ústraní.

Hemsworth štít podepsal na ACE Comic-Conu, kde promluvil společně se Sebastianem Stanem a Anthonym Mackiem s fanoušky a společně odhalili několik menších či větších náznaků. Captain bude nejen jinak vypadat, ale bude na tom také úplně jinak psychicky. Konflikt s Tonym si vyžádal svou daň. Společné přátelství pro něj bylo důležité, přeci jen už ztratil příliš mnoho blízkých. O Downeym přitom Evans mluvil tak, jako by Avengers 3 a 4 skutečně měli být jeho poslední. Také to vypadá, že ve Wakandě by mohlo bojovat daleko víc superhrdinů než jen ti, které jsme viděli v trailerech. A mezi těmi dosud neviděnými by mohli být také Drax (Dave Bautista) a Spider-Man. Obecně pak nejspíš budou postavy putovat z místa na místo daleko víc než by se na první pohled mohlo zdát.

Na závěr ještě video, které ukazuje, jak by mělo ve filmu vypadat Iron Manovo nejnovější brnění, které jsme si nedávno představili ve starším článku.

Zdroje: CBM, Brick Show, MKG Schulte, Imgur, Express

Avengers: Age of Ultron

01.05.2015 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 5

Avengers: Infinity War: Velká porce spoilerů | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Velká porce spoilerů | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Velká porce spoilerů | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Velká porce spoilerů | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Velká porce spoilerů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest