Rudá volavka: Okouzlí vás, zmanipuluje, zlikviduje. Nový trailer

Rudá volavka: Okouzlí vás, zmanipuluje, zlikviduje. Nový trailer | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
K tomu se Jennifer Lawrence jako svůdná vražedkyně také na novém plakátu a fotkách.

Jennifer Lawrence přichází letos s novým napínavým thrillerem, ve kterém si zahrála nebezpečnou ruskou vražedkyni. Do svého současného postavení se nedostala dobrovolně, nicméně po důkladném vymývání mozku je z ní mistrná manipulátorka s nejasnou loajalitou. Když s ní tedy nepřátelští špioni uzavřou zdánlivě vzájemně výhodnou dohodu o spolupráci, nemohou si být ani na okamžik jisti, na kterou stranu to vlastně Dominika Egorova hraje. V nejnovějším traileru snímek působí napínavě a jako slušná psychologická hra kočky s myší...jen ještě tak docela nevíme, jestli bude Jennifer spíš predátor nebo kořist. Krom nejnovějšího traileru přidáváme nový plakát a fotky.

Hlavní hrdinka Dominika Egorova je oddanou dcerou, odhodlanou chránit svou matku za každou cenu. Bývala dravou prima balerínou, dokázala jít až nadoraz. Když prodělá zranění, které ukončí její kariéru, čeká na ni i její matku nejistá budoucnost. Proto se nechá zmanipulovat a stane se nejnovější rekrutkou školy pro Volavky, kde tajná špionážní služba trénuje mladé výjimečné lidi, jako je ona, aby dokázali používat své tělo a mysl jako zbraň. Po náročném, perverzním a sadistickém tréninku je nejnebezpečnější Volavkou, která kdy z programu vyšla. Dominika musí najít rovnováhu mezi tím, kým byla a silou, jakou teď vládne. Všichni, na kterých jí záleží jsou v nebezpečí a to včetně agenta CIA, který se ji snaží přesvědčit, že je jediný, komu může věřit. Scénář filmu napsal Justin Haythe (Lék na život, Lone Ranger, Nouzový východ) a v dalších rolích hrají Mary-Louise Parker, Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts, Jeremy Irons a Charlotte Rampling. Do českých a slovenských kin bude snímek uvedený 1. 3. 2018.

Galerie: 6

Rudá volavka: Okouzlí vás, zmanipuluje, zlikviduje. Nový trailer | Fandíme filmu Rudá volavka: Okouzlí vás, zmanipuluje, zlikviduje. Nový trailer | Fandíme filmu Rudá volavka: Okouzlí vás, zmanipuluje, zlikviduje. Nový trailer | Fandíme filmu Rudá volavka: Okouzlí vás, zmanipuluje, zlikviduje. Nový trailer | Fandíme filmu Rudá volavka: Okouzlí vás, zmanipuluje, zlikviduje. Nový trailer | Fandíme filmu Rudá volavka: Okouzlí vás, zmanipuluje, zlikviduje. Nový trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest