Thor: Chris Hemsworth chce pokračovat i po vypršení smlouvy

Thor: Chris Hemsworth chce pokračovat i po vypršení smlouvy | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 4 obrázky
Co v něm vzbudilo další chuť do práce?

Řadě členů Avengers končí po dokončení čtvrtého filmu smlouva. Jmenovitě jsou to Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Samuel L. Jackson a podle některých zdrojů i Mark Ruffalo. Někteří herci (především Evans) už teď naznačují, že si s Marvelem užili, ale nechtějí do elasťáků lézt donekonečna. Šéfové Marvelu zase mluví otevřeně o tom, že některé z hlavních postav budou v nadcházejících dvou filmech o Avengers umírat. Můžeme se tedy začít připravovat na to, že některé z hrdinů už po čtyřce zkrátka neuvidíme. Návrat jednoho z nich se však zdá být naopak čím dál pravděpodobnější.

Chrisu Hemsworthovi také po Avengers 4 končí smlouva, nicméně během rozhovoru ke snímku 12 Strong řekl na téma jejího potenciálního prodloužení následující:

„...moje dosavadní smlouva je naplněná, takže momentálně mám takový ten pocit - ‚wow, to je konec‘. Dva nebo tři filmy zpátky jsem si říkal - ‚nu dobrá, tak ještě pár‘. Sice mě to bavilo, ale připadal jsem si...připadal jsem si trochu sešněrovaný. Ale po zkušenosti s Taikou [Waititim], a vlastně i po dvou posledních Avengers, mám pocit, že jsme postavu několikrát změnili. Dokonce i v posledních dvou filmech se znovu vyvine a to se ve filmových sériích často nestává. Takže rozhodně cítím znovu nadšení a vzrušení a řekl bych, že dokonce víc, než kdykoliv předtím. Pokud bych měl příležitost pokračovat, tak myslím, že bych pokračoval s velkou chutí. Také mám pocit, že je teď o Thora daleko větší zájem a také máme daleko víc možností, co s postavou můžeme dělat, protože jsme se tak trochu utrhli ze řetězu“.

S tím nejde než souhlasit. Thor: Ragnarok je kriticky i divácky nejúspěšnější díl Thora, na celém tvůrčím týmu je vidět, jak se při natáčení bavil a po událostech filmu je postava vytržená ze svých kořenů a skutečně se může vydat naprosto jakýmkoliv směrem. V jiném rozhovoru Hemsworth řekl, že je parádní, že Marvel bude mít brzy pod palcem také X-Meny, takže nový potenciál by mohl spočívat právě tady.

Zdroje: Cinemablend, IGN

Thor: Ragnarok

03.11.2017 | USA, Austrálie
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 5

Thor: Chris Hemsworth chce pokračovat i po vypršení smlouvy | Fandíme filmu Thor: Chris Hemsworth chce pokračovat i po vypršení smlouvy | Fandíme filmu Thor: Chris Hemsworth chce pokračovat i po vypršení smlouvy | Fandíme filmu Thor: Chris Hemsworth chce pokračovat i po vypršení smlouvy | Fandíme filmu Thor: Chris Hemsworth chce pokračovat i po vypršení smlouvy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest