X-Meni se těší na spolupráci s Marvelem

X-Meni se těší na spolupráci s Marvelem | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
A co si vrchní producentka X-Menů myslí o mužích obviněných z nepřístojného chování, se kterými v minulosti spolupracovala?

A znovu téma slučování studia Fox s Disneym. Velkou část našich čtenářů zajímá, jak to bude především s X-Meny. Na to, jak vnímá budoucnost odpovídala Lauren Shuler Donner, producentka, která má mutanty dlouhodobě na starosti:

„Podívejte, [ke sloučení] dojde za 18 měsíců, takže kdo ví. Pro mě je Bob Iger jeden z nejchytřejších lidí v zemi. Alan Horn je starý kamarád. Kevin Feige byl můj stážista a asistent, a pak spolu se mnou dělal jako přidružený producent na prvních X-Menech. Kevin a já jsme společně nastartovali X-Meny, takže jestli budeme spolupracovat s Kevinem, budu šťastná. Myslím, že se těší, až s našimi postavami bude moci vyprávět nové příběhy, podat je novým způsobem. A myslím, že pro diváky to bude taky zábava. Těším se na to.

Krom slučování s Marvelem byla Donner tázána také na muže podezřelé z nepřístojného chování, se kterými v minulosti spolupracovala. Brett Ratner (režisér X-Men: Poslední vzdor) je podle ní hrozný člověk, chová se strašně k ženám a zasloužil by si ve filmovém byznysu skončit. Z obtěžování je nařčený také T.J. Miller, který hraje Weasela v Deadpoolovi. Nic se nezmění na Deadpoolovi 2, protože film je v závěrečné fázi stříhání. Co bude s postavou do budoucna, o tom rozhodne Disney. A Bryan Singer, režisér či producent většiny dosavadních X-Men filmů? (Podezřelý ze zneužívání nezletilých). O tom Donner řekla, že jej má skutečně ráda, ale je pravda, že má hodně osobních démonů. Má osobní problémy a musí se s nimi vypořádat.

Uf, skončili jsme tedy na trochu chmurné notě, ale vraťme se k tomu pozitivnímu – když už se musí X-Meni a Marvel slučovat, je samozřejmě dobře, že spolu klíčové osobnosti obou světů vycházejí a můžeme jen doufat, že spolupráce bude do budoucna přínosná pro všechny, především pak pro fanoušky.

Zdroj: Rotten Tomatoes

Galerie: 2

X-Meni se těší na spolupráci s Marvelem | Fandíme filmu X-Meni se těší na spolupráci s Marvelem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest