X-Men: Dark Phoenix: Záhadná totožnost záporačky a fotky

X-Men: Dark Phoenix: Záhadná totožnost záporačky a fotky | Fandíme filmu
20th Century Fox
Zobrazit další 4 obrázky
Nová podoba Mystique, Jessica Chastain, režisér v zákulisí a další fotky.

Magazín IGN zveřejnil pětici fotek ke snímku X-Men: Dark Phoenix. Ty už jsme sice jednou viděli, tentokrát se však objevují bez vodotisku a s jedním klíčovým novým komentářem. Nicméně, pojďme si obrázky nejprve zrekapitulovat. Jsou tu:

Zničená Jean Grey (Sophie Turner) vzhledem k tématu filmu nepřekvapí), režisér Simon Kinberg na zákulisní fotce s Michaelem Fassbenderem, to také není nic výjimečného, stejně jako nejnovější podoba Mystique (Jennifer Lawrence). Větší pozornost budí výjev s deštníky, který působí jako z pohřbu. A konečně je tu fotka Jessicy Chastain.

O té víme, že by ve filmu měla hrát záporačku. Dříve se uvádělo, že půjde o Lilandru, vůdkyni mimozemské rasy Shi‘ar, která je v komiksech s příběhem Dark Phoenix úzce spojená. IGN však postavu označuje jako „Smith“ a doplňuje, že dokáže měnit podobu. Ve finále by tedy vlastně mohl být za zevnějškem Jessicy Chastain ukrytý celkem kdokoliv, třeba i právě zmiňovaná Lilandra. V komiksech pod jménem Smith vystupuje snad jedině Tabitha Smith, méně známá mutantka, která v předloze nemá schopnost měnit podobu, ani není nijak provázaná s příběhem Dark Phoenix.

X-Meny dal profesor Charles Xavier dohromady proto, aby chránili svět, který je nenávidí. X-Meni bojovali v řadě bitev, zažili spolu mnoho dobrodružství napříč galaxiemi, zápasili s nepřáteli s neomezenou mocí, ale nic z toho je nemohlo připravit na šok, který je čeká. Jedna z nich, Jean Grey, získala sílu za hranicemi všeho chápání a ta síla ji naprosto zničila. X-Meni se musí rozhodnout mezi svou drahou přítelkyní a osudem celého vesmíru.

Zdroj: IGN

X-Men: Dark Phoenix

14.02.2019 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Galerie: 5

X-Men: Dark Phoenix: Záhadná totožnost záporačky a fotky | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Záhadná totožnost záporačky a fotky | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Záhadná totožnost záporačky a fotky | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Záhadná totožnost záporačky a fotky | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Záhadná totožnost záporačky a fotky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest