Green Dolphin: Vydoluje ze sebe Stifler dealera drog?

Green Dolphin: Vydoluje ze sebe Stifler dealera drog? | Fandíme filmu
Universal Pictures
Ve filmových studiích vzniká mimo hlavního povědomí nepřeberně filmů. Občas se v nich ale zastavují povědomé tváře.  

V animácích Doby ledové ho přes náš dabing neuslyšíme, k menším filmům na okraji zájmu se vždy nedostaneme. Řeč je o Seannu Williamovi Scottovi, který, vědom si svého zaškatulkování z rolí na přelomu milénií (série Prci, prci, prcičky), dnes zpestřuje vesměs průměrné snímky komediálního ražení, případně, jako dabér, stojí ve studiu u mikrofonu. Příští rok však vyjde film s názvem Green Dolpin, drama pod produkcí Keanu Reevese. Scottova hvězda jistě nenabere výšin, ale každý charakterový odklon by mohl udělat čáru za ztřeštěným Stiflerem. Scénář i režii zastřešuje neostřílený Chris Kenneally. Jeho častějším stanovištěm je producentská židle, ale režíroval třeba hodně zajímavý dokument Side by Side o kinematografii. V něm se, krom už zmíněného Reevese (se kterým realizaci Zeleného delfína" plánovali přes pět let), před kamerou objevila slušná řádka velikánů filmové tvorby. 

Ústřední dvojici road movie tvoří Tyler Dean Flores (Temný rytíř povstal) a zpěvačka Justine Skye, u které jde o herecký debut. K účinkování Scotta režisér před zahájením produkce poznamenal, že se nemůže dočkat, až ho uvidí ve vážné herecké poloze. Snímek je nicméně ve fázi postprodukce, tak je snad s jeho výkonem spokojený. Uvedení v kině u nás na programu dne nebude, ale kdo ví, možná na něj někdy narazíte a budete moct posoudit, jestli ve Scottovi pořád něco dřímá. 

Příběh filmu sleduje Robinsona a Keeshu (Flores a Skye) a jejich odvážný pokus o útěk z krutého sevření jejich opatrovníka Martina (Scott), obchodníka s drogami. Během úniku narážejí na rodinu, která by jejich životy mohla zcela obrátit.

Zdroje: TheHollywoodReporter

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest