X-Men: Dark Phoenix: Chystá se revoluce superhrdinského žánru

X-Men: Dark Phoenix: Chystá se revoluce superhrdinského žánru | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
K tomu nejnovější fotky z očekávaného komiksového filmu.

Titulek zní odvážně, ale víte, jak to při propagaci filmů chodí, zvlášť těch, které mají premiéru ještě daleko. Nicméně si pojďme poslechnout, co herečka Sophie Turner, představitelka Jean Grey (Phoenix) uvedla pro magazín Empire. Sophie hovořila o tom, že pokud je Deadpool komedie, Logan krvavý western a New Mutants jsou horor, pak je Dark Phoenix drsné drama, ale také snímek který nabídne úplně nový žánr superhrdinských filmů. Přinese revoluci a postaví sérii na hlavu. Jak už jsme říkali – silná slova. Jestli tvůrci dostojí alespoň polovině, čeká nás zajímavá podívaná.

Co dalšího můžeme od snímku očekávat? Sice je inspirovaný komiksovou Dark Phoenix ságou a na vesmírné elementy dojde, ale výsostně kosmický a rozmáchnutý příběh čekat nemáme. Naopak, má jít o hodně interní podívanou. Turner uvádí, že před natáčením hodně studovala psychické poruchy, protože stěžejním motivem filmu bude rozpolcená Jean Grey. Máme od ní čekat chování podobné schizofrenii, poruše rozdělené osobnosti. Film má být hodně duální, Jean nám ukáže hodně světla i stínu. To všechno v ní dřímá a dere se to na povrch. Je jen na ní, jakým způsobem se s tím sama dokáže poprat.

A jak si vede Simon Kinberg jako režisér? Jak jistě víte, jde o jeho úplně první film, ale podle Turner je vše v pořádku. Simon byl dlouhá léta mozkem X-Menů a podle Sophie je úžasné, že ságu převzal někdo, kdo vzešel z jejího nitra. Podle herečky je jedním z nejlepších režisérů, s jakým kdy spolupracovala. Je hodně zapálený a otevřený spolupráci.

Naposledy opakujeme, že propagační řeči se nesmí přeceňovat, ale samozřejmě doufáme, že je situace přesně taková, jakou ji Sophie vykresluje. Do galerie přidáváme nejnovější fotky.

Zdroje: CBR, X-Men Films, Empire, Screen Rant

Galerie: 5

X-Men: Dark Phoenix: Chystá se revoluce superhrdinského žánru | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Chystá se revoluce superhrdinského žánru | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Chystá se revoluce superhrdinského žánru | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Chystá se revoluce superhrdinského žánru | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Chystá se revoluce superhrdinského žánru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest