Avengers: Infinity War: Iron Man připravuje novou zbroj

Avengers: Infinity War: Iron Man připravuje novou zbroj | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 5 obrázků
A další herec je hotový s natáčením, i když se vlastně ještě tak docela nekončí.

Jeden z posledních obrázků, který se objevil k Avengers: Infinity War, je na tričku, jež si můžete prohlédnout dole v galerii. Většinu artworků pravděpodobně znáte, ale bez zajímavosti určitě není výjev Iron Mana s „křídly“. Porozhlédli jsme se online a našli ten samý artwork samostatně, abyste se na něj mohli lépe podívat. Jak sami vidíte, zbroj má velký kanón na lokti, jsou k němu přiložené nějaké sečné (bodné?) zbraně a cosi jako křídla nebo snad přídavné zádové trysky. Podle fanoušků zbroj trochu připomíná brnění v komiksech známé jako Model Prime, s jehož pomocí Tony dokázal bojovat i proti bytostem s kosmickými silami, což by přesně odpovídalo aktuální situaci, kdy se Avengers mají utkat s Thanosem.

Zároveň se objevilo také několik dalších artworků, které můžete vidět dole v galerii, popřípadě jedna Lego stavebnice potvrzuje starší zprávu, podle které Thor (Chris Hemsworth) dostane ve filmu místo kladiva Mjolnir sekeru Jarnbjorn.

Zajímavá zpráva přišla od Jeremyho Rennera. Ten se také, podobně jako další herci, rozloučil s natáčením (video viz níž), nicméně na rozdíl od kolegů přidal jeden důležitý detail – rozloučil se s natáčením pro tento rok. Možná čeká další natáčení na něj, možná na většinu jeho kolegů, možná herec jen bere v potaz, že dříve či později přijdou na řadu plánované dotáčky. Rennerovo přání celkově dost koresponduje s tím, co řekla v nedávném rozhovoru Karen Gillan (představitelka Nebuly), která ještě jednou před fanoušky rozebrala, jak komplikovaně snímek vzniká. Obsazení je skutečně masivní, a tak je natáčení opravdu dlouhé, vzhledem k tomu, kolik lidí musí sladit svůj program, aby mohli natáčet společné scény. Ale teď už Jeremy Renner a jeho nový účes:

Zdroje: Collider, VK, CBM I, II, Super Bro Movies

Galerie: 6

Avengers: Infinity War: Iron Man připravuje novou zbroj | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Iron Man připravuje novou zbroj | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Iron Man připravuje novou zbroj | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Iron Man připravuje novou zbroj | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Iron Man připravuje novou zbroj | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Iron Man připravuje novou zbroj | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest