Solo: A Star Wars Story: O čem snímek bude pojednávat

Solo: A Star Wars Story: O čem snímek bude pojednávat | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Souhrn všeho, co zatím víme o ději příštích Hvězdných válek.

O samostatném snímku o Hanu Solovi pořád nevíme mnoho. Před časem se dokonce objevila poplašná zpráva (z nikterak prověřeného zdroje), která tvrdila, že Disney snímku nevěří a je připravený jej odepsat. Magazín Empire si na přelomu roku dal tu práci a sesbíral většinu informací, které jsme se prozatím o snímku v nějaké podobě mohli dozvědět. Vzhledem k rozsáhlým přetáčkám mohou být některé věci dávno jinak, nicméně, tady to je:

Hana Sola (Alden Ehrenreich) potkáme jako mladého dvacátníka. Jaký byl před tím, než se zatvrdil? Než se z něj stal cynik? Co jej dohnalo k povaze, jakou má v klasických Star Wars filmech? Krom téhle proměny bychom měli vidět, jak potkal Chewbaccu. Jako mladý pilot studoval Han na Imperiální akademii v na Caridě. Ale protože zachránil Chewbaccu před imperiálním důstojníkem, byl z akademie vyloučený. A tak začalo velké přátelství obou pilotů lodi Millenium Falcon.

Ta zřejmě bude ve filmu vypadat tak trochu jinak (podobně, jako v Pomstě Sithů – viz galerie) a dozvíme se, jak Han loď vyhrál od Landa Calrissiana, kterého v jeho mladší verzi hraje Donald Glover. Tenkrát se oba pánové utkali ve hře zvané sabaac a zřejmě k tomu používali ty samé zlaté kostky, které jsme mohli vidět i teď v Posledním z Jediů. Důležitou součástí filmu pak bude také pašerácká cesta skrz doly na planetě Kessel, kde trestanci těží vzácné koření. O téhle stezce jsme už v minulosti slyšeli, teď průlet skrz ni možná uvidíme jako jeden z vrcholných akčních okamžiků filmu.

Jak už bylo řečeno, vše uvedené se ještě může změnit, nicméně zatím to působí dojmem, že snímek bude hodně čerpat ze zmínek o Hanově minulosti, které známe ze starších filmů. Tak snad nás Solo: A Star Wars Story dokáže i něčím překvapit.

V hlavních rolích hrají Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge, Joonas Suotamo a Warwick Davis. Postupně režírovali Phil Lord a Chris Miller a následně Ron Howard. Scénář napsali Lawrence a Jon Kasdanovi. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 24. 5. 2018.

Zdroj: CBM

Galerie: 4

Solo: A Star Wars Story: O čem snímek bude pojednávat | Fandíme filmu Solo: A Star Wars Story: O čem snímek bude pojednávat | Fandíme filmu Solo: A Star Wars Story: O čem snímek bude pojednávat | Fandíme filmu Solo: A Star Wars Story: O čem snímek bude pojednávat | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest