Zdá se, že dámy z MCU se pořád mobilizují na týmovku

Zdá se, že dámy z MCU se pořád mobilizují na týmovku | Fandíme filmu
Před pár měsíci o dívčím tažení za týmovku mluvila Tessa Thompson. Teď přišlo vyjádření z řad Strážců galaxie.

Konkrétně se na toto téma rozpovídala Karen Gillan, kterou známe z vesmírné části filmového univerza Marvel jako Thanosovu dceru Nebulu. Vše se semlelo při rozhovoru, který měl řešit především její kostým z nového Jumanji. Poté, co zodpověděla všechny otázky mířené právě na sporý oděv, přešla debata k letošním Strážcům Galaxie 2, které herečka od začátku chválila pro skvělé dámské složení, kde různé typy žen dokáží překročit standardní zobrazení silných ženských charakterů. Žen je však napříč tímto filmovým univerzem víc a drtivá většina z nich se potká v příštích dvou Avengerech.

Koncem minulého měsíce byl na Twitter nahrán obrázek zachycující osmičku dívek, přičemž v tomto složení prý řešily své společné zájmy v dívčí týmovce. Tato fotka proto vzbudila vlnu zájmu a otázek, jestli se již něco v zákulisí nechystá. „Brie Larson řekla: ‚Měli bychom skočit za Kevinem Feigem a řeknout mu, ať udělá ženský Marvel film.‘ Tak jsme se srotily a řekly mu to.“ Popsala události, které rezonovaly v diváckých kruzích. Feige sice jejich nápad považoval za úžasný, ale ve skutečnosti se k ničemu nezavázal. Co se týče samotné fotky, filmová Nebula řekla, že neměla ani ponětí, že by fotka mohla rozproudit takové diskuze. Nicméně, Gillan nezapomněla přeci jen poškádlit všechny, kteří by rádi ženské hrdinky pohromadě v jejich vlastním filmu. „Teď je ten čas víc, než kdy jindy. Koukněte na úspěch Wonder Woman. Je jasné, že to chceme my všechny.“

Na fotce jsou přítomné Zoe Saldana (Gamora), Tessa Thompson (Valkyrie), Brie Larson (Captain Marvel), Scarlett Johansson (Černá vdova), Danai Gurira (Okoye), Karen Gillan (Nebula), Evangeline Lilly (Wasp), Pom Klementieff (Mantis).

Zdroje: IndieWire, Twitter

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest