Venom: Koho si zahraje Riz Ahmed?

Venom: Koho si zahraje Riz Ahmed? | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Zahraje si herec brutálního vraha či jinou postavu?

Jak jsme již informovali, momentálně v Atlantě probíhá natáčení komiksového snímku Venom od studia Sony. Z natáčení byly nedávno zveřejněny fotky Toma Hardyho, který hraje hlavní postavu Eddie Brocka. Nyní jsme dostali i první pohled na Rize Ahmeda, jehož role zatím nebyla nijak specifikována. Hned po obsazení na internetu kolovala zpráva, že si Ahmed zahraje Cletuse Kasadyho aka Carnage, který je hlavním protivníkem Venoma. Nové fotky však odhalily, že jeho role bude zcela jinačího charakteru.

Podle fotky, kterou zveřejnil twitterový účet Atlanta Filming, hraje Ahmed postavu jménem Carlton Drake. Tato postava je jednou z hlavních postav komiksu Lethal Protector, který, jak potvrdil sám Tom Hardy, sloužil autorům jako hlavní zdroj inspirace pro film. Drake vede organizaci jménem Life Foundation, která se snaží získat a replikovat schopnosti symbionta. Výsledkem je pět různých symbiontů (Agony, Lasher, Riot, Phage a Scream), kteří se snaží Venoma nadobro zničit. Ahmed tak zřejmě ve své záporné roli bude tahat za nitky.

Stále tak zůstává záhadou, kdo si zahraje Carnage. Mluvilo se také o tom, že si roli zahraje Scott Haze, i to však bylo vyvráceno. Ze známých jmen tak zbývá už pouze Woody Harrelson, či snad roli brutálního záporáka ztvární někdo méně známý? Nezbývá než čekat na další informace z místa natáčení. 

Zdroje: Atlanta Filming, Screenrant

Venom

16.09.2005 | USA
Thriller, Horor
Info o filmu

Galerie: 2

Venom: Koho si zahraje Riz Ahmed? | Fandíme filmu Venom: Koho si zahraje Riz Ahmed? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest