Debbie a její parťačky: Trailer slibuje zábavnou loupež

Debbie a její parťačky: Trailer slibuje zábavnou loupež | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Ségra Dannyho má vlastní parťačky a pokusí se o neméně komplikovanou habaďuru. Obsazení je nabité, vypadá to nadějně.

Debbie a její parťačky. Tak se bude v češtině jmenovat snímek Ocean‘s Eight – spin-off Dannyho parťáků, ve kterém se o promyšlenou loupež pokusí osmičlenná dámská parta. Hlavní hrdinku, Dannyho sestru Debbie, ztvárnila Sandra Bullock a zbytek skupiny je také perfektně obsazený. Role si rozebraly Anne Hathaway, Sarah Paulson, Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Rihanna, Mindy Kaling a Awkwafina. Dále se objeví James Corden, Damian Lewis nebo Richard Armitage, ale můžeme čekat také spoustu cameí, včetně jednoho z původní pánské série. Nepůjde ale zřejmě o samotného George Clooneyho, protože jak upoutávka ukazuje, Danny Ocean už není mezi živými. Nebo jde o další rafinovaný podvod?

Tak či tak trailer sází na příjemnou stylovost, která je se sérií spojená. Všechno šlape jako hodinky, dámy jsou inteligentní, pohotové a hravé. To jsou všechno ideální předpoklady k tomu, aby se předvedly jako excelentní zlodějky, ze kterých nespustíme oči. Nechybí cennosti, společenská smetánka, selský rozum...vše je zkrátka na svém místě, tak jak to má v Ocean filmu být.

Debbie se pokusí o loupež století na bále v newyorském Metropolitním muzeu. Terčem by měl být Debbiin bývalý (Damian Lewis). Režíroval Garry Ross, Steven Soderbergh tentokrát produkuje. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 7.6. 2018.

Galerie: 3

Debbie a její parťačky: Trailer slibuje zábavnou loupež | Fandíme filmu Debbie a její parťačky: Trailer slibuje zábavnou loupež | Fandíme filmu Debbie a její parťačky: Trailer slibuje zábavnou loupež | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest