Submergence: Vikander a McAvoy na opačných stranách Země

Submergence: Vikander a McAvoy na opačných stranách Země | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
V měřítku lidského života spolu strávili pouze okamžiky, přesto je společné chvíle změnily více, než si sami dokázali představit.

Není žádným tajemstvím, že ty nejšťastnější a nejintenzivnější momenty lidského života si v sobě neseme roky, někdy i dekády od okamžiku, kdy se staly. Definující vzpomínky jsou nám průvodcem v období, kdy hledáme naději, útěchou v temných časech zoufalství a kompasem na křižovatkách životem. Tyto momenty si nevybíráme, ale poznáme je podle toho, že v našem nitru žijí samostatným životem, připraveny být nám rádcem, úlevou nebo oporou, a to tehdy, kdy to skutečně potřebujeme.

James McAvoy a Alicia Vikander mají za sebou nejúspěšnější období v kariéře. Všestranný Brit, který si libuje v excentrických rolích, nedávno uhranul filmových svět svým výkonem v Rozpolceném. Sympatická Švédka nedávno získala Oscara za vedlejší roli v Dánské dívce. Jejich nejnovější romantické drama Submergence, inspirované stejnojmennou knihou od J. M. Ledgarda, sleduje dvě příběhové linie, které se nepřímo ovlivňují. Na západním pobřeží Afriky to je příběh Jamese (McAvoy), který je držen v zajetí africkými džihádisty a tisíce kilometrů vzdálené Danielle, která se připravuje na extrémně nebezpečný sestup do hlubin Severního oceánu. Vystaveni situacím na pomezi života a smrti, nachází oba útěchu a naději ve vzpomínkách na společné romantické vzplanutí, ke kterému došlo před rokem na pláži ve Francii.

Snímek, který režíroval německý veterán Wim Wenders (Dalších deset minut) se dočkal na letošním festivalu v Torontu pozitivního přijetí. Česká a slovenská premiéra je naplánována na 26. 4. příštího roku. Trailer prozatím alespoň německy:

Zdroje: The Hollywood Reporter

Galerie: 3

Submergence: Vikander a McAvoy na opačných stranách Země | Fandíme filmu Submergence: Vikander a McAvoy na opačných stranách Země | Fandíme filmu Submergence: Vikander a McAvoy na opačných stranách Země | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest