Duo Chazelle a Gosling opět míří k oscarové slávě

Duo Chazelle a Gosling opět míří k oscarové slávě | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Historický výlet na měsíc konečně dostává reálné obrysy. Podívejte se na první fotky a popis režisérovi vize filmu.

O tom, že úspěchy ověnčené duo Damien Chazelle a Ryan Gosling chystá výpravu na měsíc, jsme vás již informovali. Nejmladší držitel režisérského Oscara v historii rovněž v nedávném rozhovoru prozradil, na co přesně se můžeme těšit. Ti z vás, kteří očekávali klasický biografický snímek o splnění velkého snu několika generací, budou asi trochu zklamáni. Chazelle se totiž nechal slyšet, že jeho čtvrtý celovečerní film bude mít hodně temný podtón. First Man bude pojat spíše jako thriller analyzující, jak šílená a smrtící celá výprava byla. Podle něj dnešní lidé berou vesmírný program v 60. letech jako samozřejmost a už nevidí, že moderní počítače tehdy vůbec neexistovaly. Rád by lidem ukázal, jak náročné tehdy bylo za pomocí dobové techniky vyslat člověka na měsíc. A během toho vysvětlit psychologii člověka dost „šíleného“ na to, aby do toho šel.

Film by měl pokrývat časové období mezi lety 1961 – 1969, tj. skončit v roce legendárního přistání na měsíci. Před pár týdny konečně začalo natáčení a venku jsou první fotografie. A z fotek zachycujících dobovou atmosféru je patrné, že snímek, jehož premiéra je naplánována na polovinu října, míří na Oscara. Na několika fotkách si můžete prohlédnout Goslinga v civilu a jeho ženu, kterou ztvární britská herečka Claire Foy (The Crown).

Galerie: 5

Duo Chazelle a Gosling opět míří k oscarové slávě | Fandíme filmu Duo Chazelle a Gosling opět míří k oscarové slávě | Fandíme filmu Duo Chazelle a Gosling opět míří k oscarové slávě | Fandíme filmu Duo Chazelle a Gosling opět míří k oscarové slávě | Fandíme filmu Duo Chazelle a Gosling opět míří k oscarové slávě | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest