Paříž: 15:17: Eastwoodův první trailer na zmařený teroristický útok

Paříž: 15:17: Eastwoodův první trailer na zmařený teroristický útok | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Představujeme unikátní příběh dechberoucího hrdinství inspirovaného skutečnými událostmi.

Příběhy obyčejných lidí dělajících neobyčejné věci byly vždycky oblíbeným tématem světoznámých filmařů. Poslední velkým jménem, které se rozhodlo zachytit na filmový pás skutečný příběh nevšedního hrdinství, tváří v tvář extrémním okolnostem, je legendární Clint Eastwood. Držitel dvojnásobného režisérského Oscara je ve věku (87 let), ve kterém si většina jeho vrstevníků užívá zasloužený odpočinek, nicméně ikona americké kinematografie má stále co říct a je jasné, že do důchodu se rozhodně ještě nechystá.  

Jeho nejnovější projekt zachycuje zdánlivě rutinní jízdu jednoho pařížského vlaku v srpnový podvečer roku 2015. Jak později dějiny dosvědčily, na této jízdě nebylo nic rutinního. Její pasažéři se totiž měli stát terčem předem naplánovaného teroristického útoku, který by jistě znamenal výrazné ztráty na lidských životech, nebýt trojice odvážných Američanů, která celou akci překazila. Právě trio odvážných přátel a jejich životní cesta vedoucí až k osudovému okamžiku je hlavním námětem snímku s názvem Paříž: 15:17.

Podívejte se na první oficiální ochutnávku, která slibuje zajímavou podívanou okořeněnou typickou dávkou zámořského patosu a patriotismu, které přidává na atraktivitě skutečnost, že se jedná o skutečný příběh. Příjemným překvapením je fakt, že si tvůrci do hlavních rolí vyhlédli skutečnou trojici kamarádů, která tehdejší pokus o útok s nasazením vlastních životů zastavila. S jejich svědectvím tak můžeme očekávat autentický portrét toho, co se skutečně stalo. Česko a slovenská premiéra jsou naplánovány na 8.2. příštího roku.

Galerie: 2

Paříž: 15:17: Eastwoodův první trailer na zmařený teroristický útok | Fandíme filmu Paříž: 15:17: Eastwoodův první trailer na zmařený teroristický útok | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest