DC zveřejňuje nejnovější seznam chystaných filmů

DC zveřejňuje nejnovější seznam chystaných filmů | Fandíme filmu
Warner Bros.
Překvapení nečekejte. A kdy se můžeme těšit na novinky o Nightwingovi?

Také Warner se účastní aktuálního CCXP Comic-Conu v Brazílii. A právě tady studio ukázalo, jaké filmy do budoucna chystá. Uvedeny byly následující snímky: Wonder Woman 2, Aquaman, Flashpoint, Suicide Squad 2, Shazam!, Batgirl, The Batman, Green Lantern Corps a Justice League Dark. Jak tedy sami vidíte, jedná se o ten samý výběr, jaký Warner odhalil na letním Comic-Conu v americkém San Diegu. Jediná změna byla v tom, že logo Wonder Woman bylo tentokrát graficky ztvárněno s římskou II, místo klasické dvojky.

Zachování plánu premiér beze změny může naznačovat, že se zkrátka v rámci DC za poslední půlrok nic moc nezměnilo. Rozdělané projekty stále pokračují a další filmy zatím nejsou ve svých přípravách stále nejsou tak daleko, aby o nich Warner chtěl v tuhle chvíli veřejně mluvit. Pokud má dojít k nějakým zásadním změnám, bude to nejspíš až v lednu, kdy by se měla změnit organizace DC Films.

Další film, u kterého bychom se mohli dočkat nějaké oficiální změny, je Nightwing, o kterém režisér Chris McKay řekl, že očekává, že zhruba v únoru dostaneme konečně nějaké bližší informace. Zároveň naznačil, že by se mohlo natáčet v Detroitu.

Zdroje: Omelete, Collider, Chris McKay I, II

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest