Jurský svět 2: Plnohodnotný trailer konečně dorazil

Jurský svět 2: Plnohodnotný trailer konečně dorazil | Fandíme filmu
Universal Pictures
Milovníci zvířat tentokrát dostanou skutečně zabrat.

První upoutávka na Jurský svět: Zánik říše dorazila a vzbudila poměrně zásadní otázky. Dříve se hovořilo o tom, že se část chystaného filmu bude odehrávat na Isla Nublar, ale měli bychom se podívat především mimo ostrov. Mluvilo se snad o vědeckém prostředí, laboratořích. Trailer je prakticky celý zasazený na ostrov. Schovávají si tvůrci sympaticky všechna překvapení na později a prozatím nám ukazují jen část filmu, zatímco všechny ostatní zůstávají utajené? Nebo se během příprav něco změnilo a na ostrově se odehraje daleko větší část děje, než jsme se domnívali?

Tak či tak, předkládané záběry jsou zatím maličko rozpačité. Dialogy jsou slyšitelně sestříhané a vytržené z kontextu, aby dávaly dohromady tenhle upoutávkový narativ, který nicméně zní dost lacině, jak z toho nejpitomnějšího popcornového výplachu. A k tomu odkazují i scény destrukce. Jestli dosud zkázu přinášeli dinosauři, tak teď ji zažívají oni sami. Ostrov se trhá na kusy a zvířata to nepěkně odskáčou ve velkém. Občas se mezi tím vším objeví ústřední hrdinové, kterým se ten zmatek daří zázračně přežít. A na pozadí Jeff Goldblum vypráví o tom, jak jsou dinosauři nebezpeční. Bude jedním z témat politické rozhodování o tom, zda jim pomoci nebo nikoliv? Uvidíme.

Jurský svět 2 režíruje Juan Antonio Bayona, scénář napsali Derek Connolly a Colin Trevorrow. V hlavních rolích se vracejí Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong a Jeff Goldblum. Nově se přidají Toby Jones, Rafe Spall, Ted Levine, James Cromwell, Daniella Pineda, Geraldine Chaplin a Justice Smith. Datum české premiéry je stanoveno na 21.6. 2018.

Jurský svět 2

22.06.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Drama, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest