Star Trek od Tarantina bude mládeži nepřístupný

Star Trek od Tarantina bude mládeži nepřístupný | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Kdo mu napíše scénář?

Když se objevily první zprávy o tom, že Quentin Tarantino chystá Star Trek film, působilo to skoro jako nevinný žertík. Jenže jak se dozvídáme další a další informace, musíme celý tenhle projekt začít brát vážně.

Deadline informuje, že Tarantino má námět, se kterým přišel za producentem J.J. Abramsem. Námět se zřejmě líbil, protože se s ním dál pracovalo. První podmínkou jakéhokoliv dalšího postupu nicméně bylo, že film bude mít rating R, tedy že bude mládeži nepřístupný, jak je u Quentina zvykem. To produkce bez zaváhání odsouhlasila, a tak se mohlo pokračovat dál.

Byl ustanovený tým scenáristů, kterému Tarantino předložil svůj námět. Sešli se Mark L. Smith (Revenant), Lindsey Beer (Godzilla vs. Kong) a Drew Pearce (Iron Man 3) a každý nabídli svou verzi toho, jak by Quentinovu myšlenku dál rozvíjeli. Nejvíc se režisérovi líbil návrh Smithe, takže ten by se teď měl pustit do psaní scénáře. Tarantino se mezitím pustí do natáčení filmu z doby vražd Mansonova gangu, a až jej dokončí, tak by vše mohlo být teoreticky připravené proto, aby začal natáčet Star Trek.

Netušíme, s jakým námětem Tarantino přišel, ani jestli do jeho příběhu jakkoliv budou zapojení dosavadní herci, popřípadě jestli se stále počítá s návratem Chrise Hemswortha v roli Kirkova otce. Co víme jistě je, že pokud Tarantino nakonec skutečně film natočí, máme být na co zvědaví.

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest