X-Men: Dark Phoenix, záporačka a další mutanti na prvních fotkách

X-Men: Dark Phoenix, záporačka a další mutanti na prvních fotkách | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Do vesmíru se nakonec přece jen podíváme. Co řekl o filmu James McAvoy? 

Premiéry X-Men: Dark Phoenix se dočkáme v příštím listopadu. Čekání nám nicméně zkrátí pohled na ohnivou obálku nového čísla magazínu Entertainment Weekly s titulní mutantkou, kterou si podruhé zahraje Sophie Turner. Dark Phoenix si můžete vychutnat v celé její ohnivé kráse i na další fotce a na těch ostatních už nechybí staří známí hrdinové jako Mystique, Magneto, Beast (či snad Nightcrawler?) nebo Professor X. Zároveň se nám také dostává prvního pohledu na záporačku v podání Jessicy Chastain

Kromě fotek EW zveřejnilo také několik nových podrobností k samotnému ději. Ten se bude opravdu odehrávat v roce 1992, zhruba deset let po událostech X-Men: Apokalypsa. Začátek filmu tým X-Menů překvapivě postaví do nové pozice, když jsou označeni za národní hrdiny a Charles Xavier to dokonce dotáhne na obálku časopisu Time, což se podepíše na jeho egu. Jeho pýcha pošle mutanty na záchrannou misi do vesmíru, kde sluneční erupce zasáhne jejich letoun a prudký nárůst energie vyvolá v Jean Grey zlou Phoenix. 

Podle Jamese McAvoye jsou X-Men: Dark Phoenix pravděpodobně nejemocionálnější x-menovský díl s daleko největším patosem, na kterých s tvůrci pracoval. „Je tam spousta obětí a mnoho utrpení. Film se stává bojem o Jeaninu duši, neboť Phoenix hrozí rozdělit X-Meny, zejména Jean a profesora," uvedl herec. Podle všeho nás čeká velký zlom, který neodvratně změní celou sérii.

Již dříve bylo potvrzeno, že se vracejí James McAvoy jako Professor X, Michael Fassbender jako Magneto, Jennifer Lawrence jako Mystique, Nicholas Hoult jako Beast, Tye Sheridan jako Cyclops, Sophie Turner jako Jean Grey, Alexandra Shipp jako Storm, Kodi Smit-McPhee jako Nightcrawler a Evan Peters jako Quicksilver. Nově se přidávají Jessica Chastain jako záporačka Lilandra a Lamar Johnson v blíže neurčené roli. Snímek režíruje dosavadní scenárista Simon Kinberg a datum premiéry je stanovené na 2.11. 2018. Následuje synopse komiksové předlohy:

 X-Meny dal profesor Charles Xavier dohromady proto, aby chránili svět, který je nenávidí. X-Meni bojovali v řadě bitev, zažili spolu mnoho dobrodružství napříč galaxiemi, zápasili s nepřáteli s neomezenou mocí, ale nic z toho je nemohlo připravit na šok, který je čeká. Jedna z nich, Jean Grey, získala sílu za hranicemi všeho chápání a ta síla ji naprosto zničila. X-Meni se musí rozhodnout mezi svou drahou přítelkyní a osudem celého vesmíru.

Zdroj: EW

X-Men: Dark Phoenix

14.02.2019 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Galerie: 8

X-Men: Dark Phoenix, záporačka a další mutanti na prvních fotkách | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix, záporačka a další mutanti na prvních fotkách | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix, záporačka a další mutanti na prvních fotkách | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix, záporačka a další mutanti na prvních fotkách | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix, záporačka a další mutanti na prvních fotkách | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix, záporačka a další mutanti na prvních fotkách | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix, záporačka a další mutanti na prvních fotkách | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix, záporačka a další mutanti na prvních fotkách | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest