Bohemian Rhapsody: Natáčení přerušeno, režisér v ohrožení

Bohemian Rhapsody: Natáčení přerušeno, režisér v ohrožení | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Bryan Singer prožívá potíže, jeho pozice u životopisu skupiny Queen je ohrožena.

Natáčení Bohemian Rhapsody, životopisného snímku o skupině Queen, má potíže. Natáčení bylo nečekaně pozastaveno, protože režisér Bryan Singer nečekaně nebyl k dispozici, jak potvrdilo studio Fox. Singerovi zástupci uvedli, že jde o osobní zdravotní důvody, které se týkají Bryana a jeho rodiny. Singer doufá, že se vrátí do práce po svátcích. BBC uvádí, že zdravotní potíže má režisér a jeden další člen jeho rodiny. Podrobnosti však nejsou známy.

The Hollywood Reporter situaci vykresluje ještě komplikovanější. Singer se podle něj nevrátil na plac už po Díkůvzdání, producenti znervózněli a začali uvažovat o jeho výměně. Na natáčení chodil už předtím konstantně pozdě a v jeho nepřítomnosti řídil natáčení kameraman Newton Thomas Sigel (v minulosti režíroval několik epizod seriálu Dr. House). Deadline tvrdí, že režisér několikrát z londýnského natáčení vyloženě zmizel. Představitel hlavní role, Rami Malek, už údajně začíná být Singerovým chováním dost unavený. Dle dostupných informací Fox zvažuje, zda režiséra kompletně nevymění. Jednání s potenciálními náhradníky přitom už měla začít ještě předtím, než se Singer naposledy vytratil. Podobné chování Singer měl projevit už při natáčení Superman se vrací a X-Men: Apokalypsa.

Stále se počítá s tím, že se stihne snímek zveřejnit v původním termínu 25.12. 2018.

Žádný ze zdrojů nedává současné události do souvislosti se sexuálními skandály, které se kolem Singera v minulosti točily (byl nařčen ze zneužívání chlapců). Nicméně po obvinění Harveyho Weinsteina a Kevina Spaceyho se znovu začala probírat i obvinění proti Singerovi, vznikla petice za vymazání režisérova jména z USC School of Cinematic Arts a následně Singer také zrušil svůj účet na Twitteru.

Zdroje: Wiki, BBC, Deadline, THR

Galerie: 2

Bohemian Rhapsody: Natáčení přerušeno, režisér v ohrožení | Fandíme filmu Bohemian Rhapsody: Natáčení přerušeno, režisér v ohrožení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest