Wonder Woman 2 slibuje další velkou love story

Wonder Woman 2 slibuje další velkou love story | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Kontinuita je pasé, hlavní je silný momentální zážitek.

Přípravy Woner Woman 2 nikam nespěchají, a tak se ještě dlouho nedozvíme o filmu nic konkrétního. Pár poznámek však pro fanoušky režisérka Patty Jenkins přeci jen měla. Opět máme čekat zábavné dobrodružství, které se ve třetím aktu „zvrhne“ v zápolení s opravdu velkými osobními otázkami. Opět na Dianu čeká přehodnocování jejích hodnot. Opět by měl mít příběh větší váhu, než se na první pohled může zdát. To je totiž vypravěčský model, který je režisérce zkrátka blízký. Ráda hrdinu (hrdinku) vypraví na cestu, která zároveň pokládá velké otázky a vede k velkým odpovědím. Zároveň bude Wonder Woman už plně vyvinutou superhrdinkou, nebudeme znovu sledovat její začátky. Máme se těšit také na zábavu, řadu nových neuvěřitelných postav a nový velký milostný příběh.

To je část rozhovoru, která budí největší pozornost. V Batman v Superman i v Justice League se mluví o tom, že se Wonder Woman dlouhá léta smrtelníkům vyhýbala, a že stále tak trochu truchlí po Steveu Trevorovi (Chris Pine). Dosavadní zprávy přitom hovořily o tom, že se Wonder Woman 2 bude odehrávat opět v minulosti, snad v 80. letech minulého století. Tak jak to tedy doopravdy je? Jsou všechny zákulisní informace milné a bude film zasazený až po událostech Justice League? Daleko spíš se můžeme odpíchnout od jednoho říjnového vyjádření Gal Gadot, představitelky Wonder Woman.

Ta uvedla, že když se točil Batman v Superman, tak nikdo pořádně nevěděl, o čem bude Wonder Woman. A jakmile se začal sólový film formovat, bylo brzy jasné, že ve skutečnosti Diana lidstvo nikdy neopustila, tak jak se v BvS říká. To prostě nemá v povaze. Ostrov opustila právě proto, aby lidstvu pomáhala. Když v jednom filmu uděláte chybu, neznamená to podle Gadot, že nejde tu chybu příště opravit. Když si to tedy přebereme – filmaři prostě nebudou na podobné detaily brát ohledy. Silné samostatné filmy jsou důležitější než kontinuita. Můžete se na to zlobit, ale zjevně to tak bude.

Datum premiéry filmu je naplánované na 1.11. 2019.

Zdroje: Variety, Gal Gadot

Wonder Woman

03.03.2009 |
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Animovaný
Info o filmu

Galerie: 2

Wonder Woman 2 slibuje další velkou love story | Fandíme filmu Wonder Woman 2 slibuje další velkou love story | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest