Justice League: Podrobnosti o Supermanově kníru

Justice League: Podrobnosti o Supermanově kníru | Fandíme filmu
Konkurenční produkce údajně trvala na ponechání kníru, ať Warner nabízel jakékoliv jiné řešení.

V případě, že jste zaznamenali ságu, týkající se knírku Henryho Cavilla, tak jednoznačně můžete říci, že jste byli svědky jedné z nejúsměvnějších událostí v historii filmových průšvihů. Během přetáček Justice League se musel na plac vrátit i představitel Supermana, který však v té době již natáčel Mission: Impossible 6. Pro tuto roli si Cavill vypěstoval obdivuhodný, avšak pro svou roli kryptonského syna nevhodný, knír. Ten proto musel být následně v postprodukci digitálně odstraněn , což si vyžádalo spoustu práce, peněz a stejně výsledek nebyl uspokojivý.

Někteří z nás by si mohli říct, že oholení a použití umělých vousů, by bylo nejen jednodušším, ale hlavně také levnějším řešením veškerých problémů. Podle dříve dostupných informací nicméně Paramount (studio za Mission: Impossible) trval na tom, že si Cavill knír nechá po čas celé produkce M:I6. Toto vyjádření potvrzuje na Redditu člověk blízký trikové společnosti (jehož identitu moderátoři ověřili) a dodává, že důvodem byla pouhá malichernost a tvrdohlavost studií Paramount. Warner Bros. měl údajně přijít i s nabídkou, že by naopak zaplatil digitální doplnění kníru a vousů pro Mission: Impossible 6. Tato nabídka byla však odmítnuta. Trikař z Redditu říká:

„Já, jako fanoušek, jsem byl otráven. Paramount měl Cavilla oholit a prostě mu nalepit umělý knír. Bylo to od nich opravdu malicherné. Udělali jsme dokonce testy, kde jsme Henrymu v záběrech se Supermanem přidali vousy digitální, abychom týmu od M:I6 ukázali, že je to mnohem jednodušší než opačný proces. WB se dokonce nabídlo, že to zaplatí... oni (Paramount) řekli, že ne.“

Co říká trikař na výsledek? „Viděli jsme to (Justice League), s lidmi z práce a musím říct, že náš tým odvedl na odstranění a nahrazení Cavillovo tváře dost dobrou práci. Běžné publikum by to ani nezaznamenalo. Nejsem si jistý, jaká firma dělala úvodní "telefonní scénu", ale bylo to hrozné. Tohle určitě nemělo být interně schváleno a ponecháno ve finálním snímku. Trochu mne to šokovalo. Všichni jsme po sobě koukali a říkali si, co to ku*va je?“

Ten samý uživatel Redditu také jednoznačně zamítl možnost, že bychom se někdy dočkali jakékoliv „Snyderovy“ verze filmu, což je téma, které jsme rozebrali ve starší novince.

Zdroj: Reddit

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest