El Camino Christmas: Tak trochu jiný vánoční film

El Camino Christmas: Tak trochu jiný vánoční film | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Podívejte se na trailer na novou krimi komedii, ve které se Vánoce slaví se zbraní v ruce, v prodejně s chlastem.

„Hledám tátu, zn. Nechci problémy.“ Tak by mohl znít inzerát hlavního „hrdiny“ komedie El Camino Christmas. Novinka od Netflixu vypadá jako obstojný předvánoční dárek. Její název vyvolává blíže neurčenou představu svátků klidu a míru prožitých někde u mexických hranic. Trailer i plakát k filmu jsou ale naštěstí výmluvné dost.

Eric Roth (Luke Grimes) se po letech náhle rozhodne jít po stopách svého nezvěstného otce. Jako obvykle ale cesta k cíli nebude snadná. Erica jeho pátrání zavede do odlehlého pouštního města El Camino ve státě Nevada, kde jeho otec údajně nějaký čas pobýval. Při svém štěstí tu narazí na nepříliš bystré strážce pořádku, kteří ho považují za drogového dealera. Eric na jejich podezření zareaguje věru prakticky: zajme člena šerifova oddělení spolu se skupinkou pěti dalších nebožáků - včetně svého vlastního otce - v prodejně lihovin. A kdy jindy než přímo na Štědrý den!

Nadějnému Grimesovi (Padesát odstínů temnoty, Americký sniper) ve filmu sekundují Tim Allen (Divočáci, Kutil Tim), Jessica Alba (Sin City), Vincent D’Onofrio (Jurský svět), Dax Shepard (Soudce), Kimberly Quinn (Skrytá čísla), Jimmy O. Yang (Den patriotů), Kurtwood Smith (Amityville: Probuzení), Emilio Rivera (Street Kings) a Michelle Mylett. Scénář sepsali Theodore Melfi a Christopher Wehner; režíruje David E. Talbert, který si po loňských průměrných Almost Christmas opět vybral materiál se sváteční tematikou.

Podle traileru to vypadá, že mu to letos vyjde o něco líp – minimálně co se týče vtipnosti. Ukázka šlape a vypadá to, že se Talbertovi podařilo dát v El Camino Christmas dohromady fajn grupu herců, kteří spolu dobře fungují. Zavilé odpůrce vánočního sladkobolu taky potěší jižansky řízný humor a nějaké to dobře míněné násilí. Tak trochu netradiční (skoro) Vánoce na Netflixu poběží od 8. 12.

Galerie: 5

El Camino Christmas: Tak trochu jiný vánoční film | Fandíme filmu El Camino Christmas: Tak trochu jiný vánoční film | Fandíme filmu El Camino Christmas: Tak trochu jiný vánoční film | Fandíme filmu El Camino Christmas: Tak trochu jiný vánoční film | Fandíme filmu El Camino Christmas: Tak trochu jiný vánoční film | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest