Fantastická zvířata 2: Pokračování bude hodně jiné

Fantastická zvířata 2: Pokračování bude hodně jiné | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Producent David Hayman odhaluje, co všechno můžeme čekat od pokračování Fantastických zvířat.

Nedávno jsme vám představili Fantastická zvířata 2, která v originále mají podtitul The Crimes of Grindelwald. Teď další podrobnosti přináší producent David Heyman. Ten uvádí, že druhý film pětidílné série bude oproti tomu prvnímu hodně jiný. Druhý díl se noří daleko hlouběji do čarodějnického světa J.K. Rowling. Znovu navštívíme New York, kde se odehrával první příběh, podíváme se ale také do Londýna a drtivá většina příběhu se odehraje v Paříži.

Dvojka sleduje poměrně velké množství postav a bude mít hodně jinou atmosféru. Žánrově by Heyman zařadil Zločiny Grindelwaldovy mezi thrillery. Půjde prý o vzrušující, zábavné dobrodružství, plné vášně a lásky ve všech jejich podobách – mateřské, romantické i politické. Tvůrci vzali to, co představili minule a dál na tom stavěli a ještě to rozšířili. Také filmařsky by mělo být pokračování pojaté jinak. Zatímco jednička byla natočená hodně klasicky, ve dvojce máme čekat daleko neposednější kameru a obecně mnohem „současnější“ filmařinu.

Něco málo jsme se dozvěděli také o postavách. Theseus Scammander (Callum Turner), Mlokův bratr, je válečný hrdina a vedoucí úřadu bystrozorů britského ministerstva magie. Z Mloka (Eddie Redmayne) samotného se stal slavný autor příručky o magických stvořeních a Tina (Katherine Waterston) získala zpět svoji pozici v MACUSA. Hodnně pozornosti budí také Brumbál. Proč byl do role obsazený zrovna Jude Law? Podle Heymana proto, že jako herec splňoval to, co od postavy tvůrci potřebují. Mladý Brumbál musí mít stejně jako jeho starší verze přirozenou autoritu, musí mít jiskru v oku, mladistvou energii, radostnost a květnaté vyjadřování. Musí z něj vyzařovat síla, ale zároveň něco nezbedného. Musíte z něj cítit, že je to neobyčejný čaroděj a pro každého žáka ten nejoblíbenější učitel. A to vše zkrátka Law podle Heymana zosobňuje.

Snímek uvidíme 15.11. 2018.

Zdroje: EW I, II, III, IV

Galerie: 4

Fantastická zvířata 2: Pokračování bude hodně jiné | Fandíme filmu Fantastická zvířata 2: Pokračování bude hodně jiné | Fandíme filmu Fantastická zvířata 2: Pokračování bude hodně jiné | Fandíme filmu Fantastická zvířata 2: Pokračování bude hodně jiné | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest