Avengers 4 chystají další výlet do minulosti

Avengers 4 chystají další výlet do minulosti | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
K tomu zpráva o Thorově nové zbrani a údajný popis očekávaného traileru.

V Atlantě se natáčejí Avengers 4. Konkrétně momentálně vzniká scéna, ve které je vidět množství automobilových veteránů. Víme, že na místě natáčí Chris Evans, tedy Captain America. Opět se tedy můžeme ptát, zda vzniká nějaký flashback anebo jde o další využití zařízení BARF Tonyho Starka. Zajímavá je nicméně zmínka uživatele Atlanta Filming, který se neustále motá kolem natáčení filmů v Atlantě a přináší neustále nejrůznější fotky či informace. Atlanta Filming tvrdí, že je na place krom Chrise Evanse také Michael Douglas, představil Hanka Pyma. Jak do celé skládačky zapadá Pym, to je samozřejmě ještě záludnější otázka.

Co dalšího se děje kolem Avengers? Nepotvrzená zvěst tvrdí, že je ve filmu pro Thora (Chris Hemsworth) ukuta nová zbraň (kladivo, či snad sekyra), která však postrádá násadu. O tu se údajně postará Groot, který jako násadu nabídne kus sebe samého.

A druhá nepotvrzená zpráva údajně odhaluje to, co bychom měli vidět v očekávaném traileru. Zpráva je od stejného uživatele, který před časem na Redditu nasdílel z traileru screenshoty, takže jeho tvrzení zní poměrně důvěryhodně. V upoutávce údajně uvidíme, jak Loki (Tom Hiddleston) odevzdá Thanosovi Tesseract, by jej při útoku na loď a Asgarďany ušetřil. Thor, Hulk (Mark Ruffalo) a další bojují s Černým řádem (Thanosovými nohsledy), zatímco se jejich loď pokouší uniknout. Souboj však nedopadne dobře a Thor zůstane plout prázdným vesmírem, dokud na něj nenarazí Strážci Galaxie. Na Collectorův (Benicio Del Toro) příbytek zaútočí Černý řád, Strážcům se jej nepodaří zadržet a Thanos tak dostává kámen reality. Thanosovi stále chybí poslední a důležitý kámen. Všichni Avengers se proto spojí, aby jej ochránili. Kámen je umístěný v Heimdallovi (Idris Elba).

Zdroje: Atlanta Filming, CBN, AJC, Super Bro Movies

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 2

Avengers 4 chystají další výlet do minulosti | Fandíme filmu Avengers 4 chystají další výlet do minulosti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest