Gambit si vyhlédl představitelku hlavní ženské role

Gambit si vyhlédl představitelku hlavní ženské role | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Našla se Gambitova "Julie"?

Dávno, když Gambita ještě chystal úplně jiný tvůrčí tým, měla hrát hlavní ženskou roli Léa Seydoux. Teď je ale dávno vše jinak, celý projekt vypadá jinak, vede jej Gore Verbinski a hlavní roli by měla dostat Lizzy Caplan, kterou může znát z Cloverfieldu či třeba seriálu Masters of Sex. Můžeme se pouze domnívat, že hlavní ženskou postavou ve filmu stále je Bella Dona, Gambitova láska z nepřátelského zlodějského rodu.

Nový Gambit  je úplný restart, postava nebude mít žádnou souvislost s předchozí verzí, kterou hrál ve filmu X-Men Origins: Wolverine Taylor Kitsch. Z toho co víme z různých rozhovorů a z komiksů, má být na plátně Gambit antihrdina, muž na hraně mezi dobrem a zlem, který se s X-Meny nekamarádíčkuje každý den. Je to zloděj a zároveň gentleman s dobrým srdcem, namyšlený frajírek a také jižan, rodák z New Orleans (Louisiana by měla hrát ve filmu důležitou roli). Gambit ovládá proudy čiré kinetické energie, ale také je zručný v boji muže proti muži, ve kterých využívá tyč bo. Hlavní roli hraje Channing Tatum, se kterým Fox jeden čas do budoucna počítal jako s určitou náhradou za odstupujícího Hugha Jackmana. Scénář posledního známého projektu napsal Josh Zetumer podle námětu Chrise Claremonta, avšak nevíme, zda bude nakonec použitý. Jeden čas se uvádělo, že scénář přepisuje také Frank Darabont.

Zdroj: Variety

Galerie: 2

Gambit si vyhlédl představitelku hlavní ženské role | Fandíme filmu Gambit si vyhlédl představitelku hlavní ženské role | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest