V pasti času: "Interstellar pro mládež" v novém traileru

V pasti času: "Interstellar pro mládež" v novém traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Alenka v říši divů se mísí s Interstellarem a na diváky čeká kaleidoskop cizích světů a ohýbání reality.

Dorazil nový trailer na sci-fi dobrodružství A Wrinkle in Time, které u nás bude uvedené pod názvem V pasti času. Upoutávka působí jako určitý mix několika žánrů. Na jedné straně je tu klasické dětské fantastické dobrodružství. Výprava za hranice všedních dnů dává vzpomenout na Alenku v říši divů, Narnii, Petera Pana či Nekonečný příběh. A pak je tu ještě vědeckofantastický element a vysvětlování pokročilých fyzikálních zákonů. Tady je cítit zase Návrat do budoucnosti, vědečtější epizody seriálových Ztracených a nebo ještě víc nedávný Interstellar od Christophera Nolana. Ta kombinace vůbec nepůsobí špatně, třeba se dočkáme v daleko lepšího verzi něčeho podobného, čeho se Brad Bird snažil nepříliš úspěšně dosáhnout v Zemi zítřka. Vize režisérky Avy DuVernay působí v ukázce patřičně pohádkově a vizuálně poutavě a jestli je hudba v podkresu přímo ze soundtracku, tak i po téhle stránce by snímek mohl mít ten správný rozmach. Takže budeme napjatě dál sledovat, jak nám snímek poroste před očima.

Mladá Meg Murray (Stor Reid) se vydává hledat svého otce (Chris Pine), vědce, který tvrdil, že objevil „záhyb v čase“ (A Wrinkle in Time), do něhož se pak následně ztratil. Zbytkem vědecké komunity však byl považovaný za blázna, avšak tři „sudičky“ v podání Mindy Kaling, Oprah Winfrey a Reese Witherspoon malé Meg a jejím přátelům na cestě pomohou. Režíruje Ava DuVernay. Dále hrají André Holland, Rowan Blanchard, Levi Miller, Gugu Mbatha-Raw, Zach Galifianakis nebo Michael Peña. Datum premiéry v Česku a na Slovensku je stanoveno na 8. 3. 2018.

A Wrinkle in Time

09.03.2018 | USA
Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 3

V pasti času: "Interstellar pro mládež" v novém traileru | Fandíme filmu V pasti času: "Interstellar pro mládež" v novém traileru | Fandíme filmu V pasti času: "Interstellar pro mládež" v novém traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest