Noah Baumbach chystá další netflixovský zářez

Noah Baumbach chystá další netflixovský zářez | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Miláček klubové scény spojí herce ze Star Wars a z Avengers a připraví další kousek pro VOD.

Nové projekty se rojí jako houby po dešti a jedním takovým hřibem (snad) bude i nový film režiséra Noy Baumbacha. 48letý rodák z Brooklynu má v Hollywoodu dobré jméno, a nejspíš i proto casting jeho připravovaného snímku čítá několik zvučných jmen.

Ač není známo nic o názvu ani o zápletce, už teď víme, že se před kamerou objeví blond diva Scarlett Johansson, stálice filmového nebe Laura Dern a mladá hvězda Adam Driver. Ten si ostatně práci s Baumbachem „osahal“ už během jejich předchozí spolupráce na režisérově předchozím kusu The Meyerowitz Stories (New and Selected). Baumbach je zvyklý psát si ke svým výtvorům i scénář, a tentokrát tomu nebude jinak. Dalšími hereckými přírůstky, které by si ho měly přečíst, jsou Merritt Wever a Azhy Robertson. Netflix se po The Meyerowitz Stories opět zhostí role distributora a postará se i o finanční stránku.

Baumbachova režisérská filmografie obsahuje tituly jako Kicking and Screaming, Frances Ha nebo Mistress America. Za jeho pisatelské kvality ho už jednou nominovali na cenu Akademie, a to za komediální drama Sépie a velryba.

Než se herci pustí do důkladných příprav na své nové role, musejí dokončit své současné projekty. Scarlett Johansson se možná po megalomanském natáčení nových Avengers s podtitulem Infinity War ráda pustí do něčeho komornějšího. Adam Driver má rovněž ve své kariéře velký zásek: mnoho z nás si ho pravděpodobně pamatuje ze sedmé episody Hvězdných válek, ve které byl odhalen jako záporák Kylo Ren. Ke své roli se vrátí i v pokračování, v letošním Posledním z Jediů. Zatímco se tihle dva věnují mimo jiné blockbusterům, Laura Dern má momentálně svou pevnou základnu v seriálu Big Little Lies od HBO. Seriály přitom dnes dosahují kvalit svých filmových protějšků - Laura si v Big Little Lies už vysloužila cenu Emmy a příští jaro se zúčastní natáčení druhé řady. A aby toho neměla málo, tak ji v The Last Jedi uvidíme také.

Uvidíme, zda se nové trojici pod Baumbachovým vedením podaří vytvořit důvod, proč si jeho novinku opět naladit.

Galerie: 2

Noah Baumbach chystá další netflixovský zářez | Fandíme filmu Noah Baumbach chystá další netflixovský zářez | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest