Hotel Transylvánie 3: První trailer spojuje upíří rodinu

Hotel Transylvánie 3: První trailer spojuje upíří rodinu | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 10 obrázků
Zaoceánská plavba bohužel není pro každého.

Většina komiksových fanoušků stále bedlivě čeká na zveřejnění prvního traileru na třetí Avengers. Než se však prvních záběrů ze samotného filmu dočkáme, tak ještě uběhne nějaký ten pátek. Zbývající čas můžete zaplnit zhlédnutím prvního traileru na třetí díl animované série Hotelu Transylvánie. Ten má podtitul Příšerozní dovolená a jak už sám název napovídá, podstatná část děje se bude odehrávat mimo dosavadní Drakovo útočiště.

Přibližně před měsícem se fanoušci stále populárnější animované série konečně dočkali první promo fotky. Vzhledem ke vzdálenějšímu datu premiéry, která se uskuteční v polovině příštího roku, jsme první ukázku tak trochu očekávali až někdy v období Vánoc. Sony Pictures mají ale ve zvyku první trailery na své animáky vypustit o něco dříve, než by se možná čekalo. Spolu s první ukázkou pro vás máme v galerii připravenou dvojici plakátů, které dokonale vystihují náladu Drákuly.

Ten by i přes všechny problémy doma raději zůstal v bezpečí svého hotelu a na nějakou dovolenou na zaoceánské lodi co nejdříve zapomněl. Všichni ostatní si však dopřávají zaslouženého odpočinku, jak jim síly stačí, a tak mocnému vampýrovi nezbývá nic jiného, než se nějakým způsobem zabavit. Podle dříve uveřejněné synopse víme, že se Drákula zamiluje do lodní kapitánky. Této skutečnosti se trailer štítí jako upír kříže a místo romantické zápletky se studio snaží diváky přesvědčit o tom, že scenáristům po dvou předchozích dílech ještě nedošly zajímavé nápady. Pro někoho může být přítomnost upířího otce Vlada hned v první ukázce nepříjemným spoilerem. Drákulův otec si však pro sebe bere minimum času a zbytek ukázky tak zaplňují všelijaké vtipné scénky. Některé jsou vtipné více, některé méně. Pokud vás první trailer neodradil a do kina se stále těšíte, dočkáte se už 12.7.2018, kdy má snímek českou i slovenskou premiéru.

V roli hlavních hrdinů se v originálním znění opět objeví Adam Sandler (Drákula), Selena Gomez (Mavis), Andy Samberg (Johnny), David Spade (neviditelný muž Griffin), Molly Shannon a Steve Buscemi (vlkodlaci), Keegan-Michael Key (mumie Murray), Asher Blinkoff (Dennis), Kevin James (Frank), Fran Drescher (Eunice) a Genndy Tartakovsky (Blobby). Tartakovsky se stejně jako v prvním díle ujal režie a spolu s Michaelem McCulleresem (Mimi šéf, Shrek 5). Producentem se stal Michelle Murdocca a roli výkonného producenta si stejně jako v předchozích dílech zopakuje Adam Sandler. Premiéra je v České a Slovenské republice naplánovana na 13.7.2018.

Hotel Transylvánie 2

25.09.2015 | USA
Komedie, Animovaný, Fantasy, Horor, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 11

Hotel Transylvánie 3: První trailer spojuje upíří rodinu | Fandíme filmu Hotel Transylvánie 3: První trailer spojuje upíří rodinu | Fandíme filmu Hotel Transylvánie 3: První trailer spojuje upíří rodinu | Fandíme filmu Hotel Transylvánie 3: První trailer spojuje upíří rodinu | Fandíme filmu Hotel Transylvánie 3: První trailer spojuje upíří rodinu | Fandíme filmu Hotel Transylvánie 3: První trailer spojuje upíří rodinu | Fandíme filmu Hotel Transylvánie 3: První trailer spojuje upíří rodinu | Fandíme filmu Hotel Transylvánie 3: První trailer spojuje upíří rodinu | Fandíme filmu Hotel Transylvánie 3: První trailer spojuje upíří rodinu | Fandíme filmu Hotel Transylvánie 3: První trailer spojuje upíří rodinu | Fandíme filmu Hotel Transylvánie 3: První trailer spojuje upíří rodinu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest